Nie ma mowy by to jezdzilo na pelnej mocy :) Chyba Ci tloki niemile :) Jak valteco to reduktor pewnie alaska ;) Maks co tam bedzie to gold turbo ale jak miedz fi6 to obstawiam silvera lub zete S :) :D
BTW killerwik co to za nuta ? Spodobala mi sie musze wrzucic na plytoteke do auta :D
Parownik to GOLD turbo, wtryski Valteki po mojej wlasnej przerobce i zadnej tam kalibracji na specjalnych przyrzadach, miedz jest 8 ale wyjcsie z butli i wielozawor jest fi6 , nie ma mowy o przelaczaniu na benzyne, cisnienie gazu nie spada ponizej 1,1bara, jest wielu ktorzy nie wierzyli ale fakt jest faktem ze juz 3 sezona tak jezdzi i 2 sezon na k04 rs6.....
Ogolnie gaz pojdzie do wyj..e.bki bo auto ma byc lekkie ale chcialem pokazac tylko ze sie da zrobic 400+ na LPG
Juz nie bede pisal z kim i z jakimi autami sie scigalem ale zadne nie mialo ponizej 400 i zdziwienie bylo wielkie
Widzialem to auto w akcji, jak nie wierzycie to nie piszcie głupot, zapitala na LPG jak złe, stajac obok seryjna po chipsie na 320km wogole nie bylo rywalizacji, jakis 5-7 dlugosci w plecy, zagladajac pod maske i widzac Valteki sam nie mogłem uwierzyc dopoki nie przejechalem sie w srodku, nic nie przełacza na benzyne ani nie szarpie
buahhaa......uśmiałem się do łez - wyścig (który de fakto jest wycięcy) z raptownym mnie rozjebał :) killerwik idź się ogarnij :)
[ Dodano: 2012-06-01, 18:56 ]
Widzialem to auto w akcji, jak nie wierzycie to nie piszcie głupot, zapitala na LPG jak złe
widocznie bardzo mało jeszcze widziałes :)
[ Dodano: 2012-06-01, 18:57 ]
kilerwik.....zaprzeczasz sam sobie.....najpierw że gaz jest zajebisty a potem że idzie od wyjebki ? ale po co skoro jest taki zajebisty w modzonym aucie :) ???