niestety nie :) nie bylo kiedy. jak zaczelo smigac to od razu kasku zabral taki wyteskniony byl :) Jeszcze musze mu pierdyknac kilka poprawek za jakis czas ale i tak nie mamy sprzetu do tego zeby profi zmierzyc :)
Migaz na modlińskiej w wwa, montowali u mnie chyba jeszcze wcześniej niż buba montował i mogę polecić. W lpg ja jedynie obawiam się temperatury spalin ale niby elektronika nad tym i tak czuwa, póki co problemów nie było żadnych. Z ciekawości na 420ps montowaliście dwa czy trzy reduktory? Z tego co gadałem to moje dwa landi są do 400ps z małym zapasem ale powyżej 400 doradzali mi trzeci ale wy pewnie macie inną instalkę.
quidy pisze:Z ciekawości na 420ps montowaliście dwa czy trzy reduktory? Z tego co gadałem to moje dwa landi są do 400ps z małym zapasem ale powyżej 400 doradzali mi trzeci ale wy pewnie macie inną instalkę.
chyba bym zwariował mając trzy reduktory :))
mam zamontowany reduktor który wydajny jest do 350KM tylko jeden :) nie brakuje mu niczego przy serii. do odcięcia idzie bez błędów szarpania itp.
jest patent taki że nawet nie zobaczysz że mam 3 reduktory (i nie mówie o chowaniu w zderzak). Po co trzeci? Dla stabilności o której pisał Nosb. Wole założyć 3 które będą pracować na 60-70% niż dwa na 90-100%