Ankieta - ile esek jeździ na LPG, a ile na Pb
nie ma to jak merytoryczny argument :) Jak nie myjesz to smierdzi.
Suchar wozu klasy S ? co to za klasa? 12-15 letnie auta . Zadne frykasy.
Jak buba czekam na kogos kto ma doczynienia z tematem i mądre argumenty od strony technicznej a nie : smierdzi mi z dupy , kal na torcie ( ch%j nie tort co najwyzej rolada ) , dobre eS tylko na pb. Sorka chlopaki bez urazy ale to nie sa madre argumenty tylko niczym nie poparte nieobiektywne i bezsensowne argumenty nie majace technicznego uzasadnienia.
Suchar wozu klasy S ? co to za klasa? 12-15 letnie auta . Zadne frykasy.
Jak buba czekam na kogos kto ma doczynienia z tematem i mądre argumenty od strony technicznej a nie : smierdzi mi z dupy , kal na torcie ( ch%j nie tort co najwyzej rolada ) , dobre eS tylko na pb. Sorka chlopaki bez urazy ale to nie sa madre argumenty tylko niczym nie poparte nieobiektywne i bezsensowne argumenty nie majace technicznego uzasadnienia.

Niby tak ale lepiej dlaczego ? Bo skala sie swiete s4 ? To nie robice softow , fmic , nie zmieniajce turbin bo to tez naruszenie oryginalu :)
Poprosze sensowny argument poparty faktem/faktami ktory przemawia przeciwko dobrej instalacji lpg w S4 ? Czym technicznie rozni sie ono od innych aut ? Nie osobiste preferencje wynikajace z braku doswiadczenia w temacie. Nie chce stereotypow typu do kuchenek, zapalniczek itp. Tylko madre uzasadnione techniczne argumenty przeciwko takiemu rodzaju paliwa w tym aucie.
To ze jeden woli brunetki a drugi blondynki , jeden woli tanie a drugi drogie dziwki a trzeci zwalic konia, jeden woli w pizde po bozemu , drugi do buzi a trzecie w dupe to sa wlasnie osobiste preferencje nie podlegajace dyskusji bo sa sprawa indywidualną jak tez co komu smakuje i jakie kolory lubi.
Poprosze sensowny argument poparty faktem/faktami ktory przemawia przeciwko dobrej instalacji lpg w S4 ? Czym technicznie rozni sie ono od innych aut ? Nie osobiste preferencje wynikajace z braku doswiadczenia w temacie. Nie chce stereotypow typu do kuchenek, zapalniczek itp. Tylko madre uzasadnione techniczne argumenty przeciwko takiemu rodzaju paliwa w tym aucie.
To ze jeden woli brunetki a drugi blondynki , jeden woli tanie a drugi drogie dziwki a trzeci zwalic konia, jeden woli w pizde po bozemu , drugi do buzi a trzecie w dupe to sa wlasnie osobiste preferencje nie podlegajace dyskusji bo sa sprawa indywidualną jak tez co komu smakuje i jakie kolory lubi.
Ostatnio zmieniony 2012-05-27, 21:40 przez nosb, łącznie zmieniany 1 raz.

rozbrajaja mnie wypowiedzi bo to eska itp bo to takie auto ze.. itp
to zwykły samochod 15-12 letni-mozna powiedziec ze stary sztrucel ;)
różniący sie tylko tym ze jest droższy w eksplatacji od innych zwykłych
i łatwiej w nim podnieśc moc ;)
niektorzy robia z esek samochody pokroju jakis kolekcjonerskich zabawek za grube $$$
to zwykły wygodny dupowóz ktory moze pojechac szybciej niz inne dupowozy...:)
to zwykły samochod 15-12 letni-mozna powiedziec ze stary sztrucel ;)
różniący sie tylko tym ze jest droższy w eksplatacji od innych zwykłych
i łatwiej w nim podnieśc moc ;)
niektorzy robia z esek samochody pokroju jakis kolekcjonerskich zabawek za grube $$$
to zwykły wygodny dupowóz ktory moze pojechac szybciej niz inne dupowozy...:)
Uwazam ze kazdy zrobi co chce o gustach sie nie rozmawia.Fajnie ze jest ankieta ona pokaze ile osob uzywa lub chce gaz a ile osob zostaje przy oryginale.Technologia doszla do takiego etapu ze moze faktycznie gaz nie ustepuje benzynie w tym aucie i to czy go przerobimy bedzie indywidualnym wyborem.Po co udowadniac co lepsze a co gorsze , moze lepiej niech to pokaze ankieta.Za wiele bylo niepotrzebnych zatargow na tym forum w ostatnich dniach ktore powstaly wlasnie z jakiegos niewinnego zapytania.Moze niech ten temat przeistoczy sie w pomoc przy servisowaniu auta S4 zagazowanego,gdzie zalozyc i za ile taka instalacje,jak uzywac zeby bylo bezawaryjnie.Czasy sa takie a nie inne i trzeba zrozumiec wybor kazdego z jezdzacych autami ktore w spalaniu nie naleza do najtanszych. 

a ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy - zeby nie było sam jeżdzę tylko na Pb
ale co kogo obchodzi tak na prawdę na czym czyj samochód jeździ ? nie chcesz nie zakładaj gazu chcesz to zakładaj w 90% taka gadka bierze się ze zwykłej ludzkiej zawiści i wiem to po sobie...u mnie pod firmą jest stacja i tankuje gość ciągle M6 gazem
za kazdym razem jak to widze to się podśmiechuje złośliwie pod nosem...ale po 30 sek przychodzi refleksja...nie stać mnie na M6 to sobie chociaż poszydze ze chłopa nie stać na Pb do emki
...a jak jest naprawde nie wiem
może facet ładuje po 30 - 40 tysięcy rocznie i po co ma wydać 30 tysięcy na paliwo jak może 20 
dla mnie to jeden z głupszych sporów na tym forum a już to ile esek jeździ na Pb a ile na gazie na pewno go nie rozstrzygnie...prędzej ktoś zamontuje gaz u siebie w samochodzie jak ktoś kto na gazie jeździ zacznie używać Pb
ale co kogo obchodzi tak na prawdę na czym czyj samochód jeździ ? nie chcesz nie zakładaj gazu chcesz to zakładaj w 90% taka gadka bierze się ze zwykłej ludzkiej zawiści i wiem to po sobie...u mnie pod firmą jest stacja i tankuje gość ciągle M6 gazem

dla mnie to jeden z głupszych sporów na tym forum a już to ile esek jeździ na Pb a ile na gazie na pewno go nie rozstrzygnie...prędzej ktoś zamontuje gaz u siebie w samochodzie jak ktoś kto na gazie jeździ zacznie używać Pb

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Temat ciezki na te forum,ale spór moim zdaniem bezsennsowny.Kazdy robi ze swoim autem co chce i to jego sprawa a załozenie gazu do ski zmienia fakt jakis? ze to auto juz nie bedzie eska i nie bedzie jechało?a nawet zapier....? ostatni projekt pokazał ze nawet 420hp ska dobrze smiga na gazie wiec jesli dobrze jest załozony gaz to tylko jezdzic i to za połowe ceny.Osobiscie mam ske na bp ale trzeba przyznac ze szarpie z portwela,paliwo przy tych cenach.Wiec temat moze i dobry dla biedniejszych
uzytkowników esek 

I tu rozczaruje bo nie chodzi biedniejszy/bogatszy ( co pokazal bracus ) . Wiekszosc z was ktorzy mowia ze gaz bee do eski itp ide o zaklad ze nie miala auta z porzadnym gazem lub slyszala zle opinie od osob ze skasztanioną instalacja. Powiedzcie mi myle sie ?
BTW to nie spor :) Edi zalozyl ankiete ile osob leje gaz :) i jak widac poki co calkiem sporo ;)
BTW to nie spor :) Edi zalozyl ankiete ile osob leje gaz :) i jak widac poki co calkiem sporo ;)

ja tam uwazam, ze nie ma o czym gadac. wszystko zalezy od zasobnosci portwela i podejscia. osobiscie tez nie jestem zwolennikiem gazu, ale nie potepiam go jakos specjalnie. uwazam, ze jesli instalacja jest wysokiej klasy, to dziala to calkiem spoko i nie powinno robic problemow w trakcie eksploatacji. Faktem jest, ze ja wole miec dwa auta. s na benzynie plus sztrucla oszczednego.
skoro S4 B5 jest tak starym i ...ujowym wozem zadam tylko takie pytania:
PO CO W OGÓLE kupiliście i jeździcie takim wozem?
Po co w ogóle to forum, po co ta ankieta i bicie postów?
Po co zakładać gaz do takiego starego rupcia?
Jest takie porzekadło "jaki się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma"
Sprzedajcie eSy, kupcie P911 Turbo, Nissana GTR, Audi RS6 C6 etc., zmieńcie nazwę forum na np. "Warsaw Unlimited 500+" i nie będzie tematu LPG.
PO CO W OGÓLE kupiliście i jeździcie takim wozem?
Po co w ogóle to forum, po co ta ankieta i bicie postów?
Po co zakładać gaz do takiego starego rupcia?
Jest takie porzekadło "jaki się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma"
Sprzedajcie eSy, kupcie P911 Turbo, Nissana GTR, Audi RS6 C6 etc., zmieńcie nazwę forum na np. "Warsaw Unlimited 500+" i nie będzie tematu LPG.
Nadinterpretowywujesz i naginasz w druga strone :) Nikt nie powiedzial ze sa be ale ze nie sa bog wie czym. Zwykle auta mocniejsze niz przecietne.
Po co kupili ? Ba sa stosunkowo szybkie i tanie.
Po co ankieta ? zeby sie dowiedziec jaki jest % jezdzacych na PB i lpg . Po co forum ? Zapytaj sida ... jak zlikwiduje mozna przeskoczyc na bardziej popularne i potrzebne : http://cento.p2a.pl/ ( btw tam do tych super sportowych i mega oszczednych fur tez czasami zakladaja gaz )
Po co zakladac? Bo stary rupcio pali 15 litrow i nie trzeba specjalnie szalec zeby taki wynik osiagnac :)
Temat lpg bedzie bo takie czasy ze ludzie chca jezdzic tanio i niekoniecznie wolno.
Po co kupili ? Ba sa stosunkowo szybkie i tanie.
Po co ankieta ? zeby sie dowiedziec jaki jest % jezdzacych na PB i lpg . Po co forum ? Zapytaj sida ... jak zlikwiduje mozna przeskoczyc na bardziej popularne i potrzebne : http://cento.p2a.pl/ ( btw tam do tych super sportowych i mega oszczednych fur tez czasami zakladaja gaz )
Po co zakladac? Bo stary rupcio pali 15 litrow i nie trzeba specjalnie szalec zeby taki wynik osiagnac :)
Temat lpg bedzie bo takie czasy ze ludzie chca jezdzic tanio i niekoniecznie wolno.

Zawiodłem się. Liczyłem że zaraz pojawi się lista rzeczy które się rozjebią a tu dupa. Nie ma nic
Widze tylko 50% frekwencje LPG na forum.
Suchar czy nie przeczytałeś że chodzi o MERYTORYCZNE argumenty? Twoje osobiste odczucia "nie bo nie" zatrzymaj dla siebie bo właśnie takie wypowiedzi służą nabijaniu postów a nic sensownego nie wnoszą. Napisz: nie zakładajcie gazu bo od wzrostu temp spalin klapka WG poleci w wydech albo nie zakładajcie gazu bo turbiny pękają, upalają się świece i lecą do tłoków robiąc bum. To jest jakiś argument który coś wnosi i o którym można rozmawiać (a nie kłócić się w każdym temacie). Porównywanie 15letniej S4 do 911 czy gtr wiesz... nic

Suchar czy nie przeczytałeś że chodzi o MERYTORYCZNE argumenty? Twoje osobiste odczucia "nie bo nie" zatrzymaj dla siebie bo właśnie takie wypowiedzi służą nabijaniu postów a nic sensownego nie wnoszą. Napisz: nie zakładajcie gazu bo od wzrostu temp spalin klapka WG poleci w wydech albo nie zakładajcie gazu bo turbiny pękają, upalają się świece i lecą do tłoków robiąc bum. To jest jakiś argument który coś wnosi i o którym można rozmawiać (a nie kłócić się w każdym temacie). Porównywanie 15letniej S4 do 911 czy gtr wiesz... nic