poliuretany do b5
Bo to jest totalnie niekomfortowe , buda dostaje mega w dupe jak i wszystko : ta sila gdzies musi i tak sie przeniesc przeciez ;) Jedyny plus to prowadzenie wiadomo : auto bedzie megasztywne i precyzyjne. Druga sprawa to czytalem tez opinie ze sie szybko zrywaly ale osobiscie nie mialem z tym nigdy doczynienia :) Wiec znow jak kto lubi :)

Wiadomo ze przepłaca się za firmę, ale to nie dokładnie to samo bo Powerflex który mam jest dużo twardszy od seryjnej gumy, ale jednak elastyczny.LCQ pisze:za powerflexa płaci się za logo... , materiały jakie wykorzystuje się w olkuszu są identyczne
Olkusz robi rozne twardosci - czerwone i zolte jedne są jak Powerflex a drugie w dotyku przypominają plastik (palcami ich nie ruszysz)
Może dlatego są rożne opinie o poliuretanach - bo są rożne poliuretany :)
kiedyś rozmawiałem z "osobą znającą temat od drugiej strony" i ponoć produkcyjnie/jakościowo i materiałowo nie odbiegają, wiem jedno że są ok i za tą kase można je sprawdzićBKMM pisze:Wiadomo ze przepłaca się za firmę, ale to nie dokładnie to samo bo Powerflex który mam jest dużo twardszy od seryjnej gumy, ale jednak elastyczny.LCQ pisze:za powerflexa płaci się za logo... , materiały jakie wykorzystuje się w olkuszu są identyczne
Olkusz robi rozne twardosci - czerwone i zolte jedne są jak Powerflex a drugie w dotyku przypominają plastik (palcami ich nie ruszysz)
Może dlatego są rożne opinie o poliuretanach - bo są rożne poliuretany :)