bracus S4 by rs-service

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Ja tam jestem wyluzowany, bo nie denerwuje się takimi bzdurami... :-)
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

A ja tam jestem napięty... idę zawołać żonę :lol: :lol: :lol:
kosiniak

Post autor: kosiniak »

tacin pisze: ale jak juz tak sobie gadamy o tych czasach, to jakie ma znaczenie to ze byl spoko pomiar jezeli ewidentnie w Ełku przeciez było z górki,
no jak nie jak tak, caly zcas porownujecie, a ze pomiar z dupy a ze zawody nie rangi mistrzowskiej. Byles w Elku? bo ja bylem i startowalem! z gorki bylo na poczatku a pozniej pod gorke :) a pomiar byl SSS i drzewko Race America. Jakbys czytal uwaznie to bys wiedzial o tym co pisalem juz ze 2 razy, daniel golfem robil czasy porownywalne jak na innych zawodach, i choc bylo "z gorki" to 10 nie zrobil :)
bracus
Post autor: bracus »

http://www.youtube.com/watch?v=DlmzJGLSjgQ

jak by mało dynamiki na starcie..wyszło...przystawiło...i znowu wyszło...jak bym miał ośkę to bym powiedział że cały pierwszy bieg koła w poślizgu a tak to cholera wie :-/ ...3/4 biegi już nie ciągnięte - na marginesie - przyczepność była rewelacyjna

http://www.youtube.com/watch?v=tAmBz0mzdUw

niby 350 Z na slicku ale cholera żeby od rwd ze startu dostawać to porażka :-P no ale w ten dzień generalnie nic nie wychodziło :-?
aw69

Post autor: aw69 »

Bracus bez obrazy.....ale cos musiales miec ewidentnie nie tak ze swoją S4 podczas zawodów....ona wogole nie jedzie na tych filmach, juz nie wspominam o startach samych ktore owszem mogą nie wyjść....ale później ona zdycha, dostaje okrutniej zadyszki !

Cos musiało jej ewidentnie dolegać ! I na bank to nie były braki mocy 20 - 30 KM ale z 50 - 70 KM
bracus

aw69 pisze:Bracus bez obrazy.....
aw cięzko jest mnie obrazić :-) sam wiem że coś to nie jechało...ale już chyba mamy winowajcę...poza oczywiście kierowcą :mrgreen: zresztą 12.829 to nie taki tragiczny czas....jak dla mnie to poprawiłem się o 1 sek w stosunku do tamtego roku...i będziemy próbować dalej...za dużo namieszaliśmy na raz przed zawodami...nie będę mówił A..bo potem trzeba będzie powiedzieć B...tak że mówię tylko że zobaczymy co z tego wyciśniemy ;-) ja chcę tym robić 12.5XX i będą zadowolony
jak Tacin znajdzie kabel do telefonu to pokaże Ci jak to jechało w przeddzień zawodów i będzie widać "sporą" różnicę "na oko"
bolo-s4
Tytuł użytkownika: BOLO-S4
Post autor: bolo-s4 »

Ja myślę że całkiem dobry czas jak na problemy ze startem,jeżeli auto naprawde coś kiepściło to może się okazać że niedługo pojedziesz et 12,200 ....300
tacin

Post autor: tacin »

generalnie jezdzi jak wszystko idzie normalnie , to jezdzi regularnie 12.3 -12.4
wiec mysle ze tak bedzie jezdziło dalej.
WWW.RS-SERVICE.EU

Im dalej tym szybciej
kosiniak

Post autor: kosiniak »

na jakich zawodach robi te powtarzalne 12,3-12,4?
bracus

kosiniak na ulicy w lesie :-) na dynomecie...tyle że cholera czarne rs4 tomka które zrobiło na zawodach w świdniku 12.9 dokładnie tyle samo robiło na dynomecie..a ja robiłem 12.3/12.4 non stop...a zrobiłem 12.8 :-) pożyjemy zobaczymy
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
tacin

nie na zawodach ale i na dynomecie i na racelogiku , dokładnie takie same czasy, wiec smiem twierdzic ze tak własnie jedzie.
WWW.RS-SERVICE.EU

Im dalej tym szybciej
tacin

Bracus co sie nic nie chwalisz wczorajszym czasem z lublina??
12.4x to jzu fajny czas bez wspomagaczy totalnie złozonym samochodem.

No i tez ładnie wczoraj pojechał ,, nasz" rs4 po programie i wydechu 12.4x

Gratki
WWW.RS-SERVICE.EU

Im dalej tym szybciej
bracus

no nie ma co mój personal best 430 KM/580nM i 1805 kg :-) do tego pod górkę :-) przyczepność super - 5 urwanych półosiek u zawodników w tym daniel z golfa też :-( o tym śiwdczy
impreza super z wyjątkiem samych półfinałów - startowałem z tomkiem z rs4 niestety z mokrego toru i pozamiatane - nawet chłopak który był po eliminacjach na 4 miejscu dobre 0.80 sekundy za mną mnie wyprzedził bo startował z suchego - no nic takie życie
w każdym razie od zakupu samochodu i pierwszych dokonanych modyfikacji oraz czasu 13.829 jest progres i to duży 12.465 oznacza że coś już tam fura jedzie :mrgreen: jak na rodzinne kombi używane do wypadów nad morze nie jest źle :-P
Awatar użytkownika
killerwik

Post autor: killerwik »

Widzialem wczoraj wasze auta, ladnie ladnie, niestety niezdazylem poskladac swojej eski zeby stanac z wami u siebie w miescie... :-|
bracus

moze jeszcze bedzie okazja nie przejmuj się :mrgreen:
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
ODPOWIEDZ