mam cały set dla skorupy i nie sprzedam nikomu, co prawa niebawem będą cały RS4 body skopiowane
z lekkich elem. ale to zupełnie inna liga niż seryjne body RS4 do seryjnego auta.
Myślę że w maju pokaże już gotowe elem.
- drzwi tył/przód
- progi
- klapy tył
- progi
- błotniki tył / przód
- maska
- zderzaki
- kotpit / deska rozdzielcza
- dach
Ogólnie w tej chwili nie ma elem. do RS4 body na rynku. Zderzaków przednich, tylnych i błotników jest sporo ale niestety reszty nie ma i raczej błotników tylnych nie trafisz.
Temat RS4 body był wiele razy poruszany na forum i opisywany
Papol pisze:NA allegro sa 2 blatniki i zderzak kolor zielony
prawego juz niema,a za zderzak duzo sie ceni a jest niekompletny.....wogole nawet blotnik prawy przod jest ciezko wyrwac...kilka miechow temu tylko lewe strony byly...teraz pojawil sie i prawy ale za 700zl i koles niechce nawet na przesylke zejsc
SID pisze:mam cały set dla skorupy i nie sprzedam nikomu, co prawa niebawem będą cały RS4 body skopiowane
z lekkich elem. ale to zupełnie inna liga niż seryjne body RS4 do seryjnego auta.
Myślę że w maju pokaże już gotowe elem.
- drzwi tył/przód
- progi
- klapy tył
- progi
- błotniki tył / przód
- maska
- zderzaki
- kotpit / deska rozdzielcza
- dach
Ogólnie w tej chwili nie ma elem. do RS4 body na rynku. Zderzaków przednich, tylnych i błotników jest sporo ale niestety reszty nie ma i raczej błotników tylnych nie trafisz.
Temat RS4 body był wiele razy poruszany na forum i opisywany
za ile orientacyjnie wyceniasz taki zestaw? jak wygląda połączenie błotników tylnich z nadwoziem?
cen jeszcze do konca nie znam - robie pierwszy set dla siebie a o drugi ktoś już pyta.
tylne błotniki trzeba będzie przyklejać jakoś ale to zadanie dla blacharzy - ja się na tym nei znam, pewnie jakieś żywice i itp