jaki on board ? jak wjeżdżał na lawetę a prawie z niej spadłem ?Nelson pisze:Gratki wynikuKiedy pojawi się onboard?
RS4 limo 690 ps i niska masa 1370 kg
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
no nie ma się z czego cieszyć bo konie nie zostały w aucie a tylko są narazie w laptopie i na papierze jaki dostałem, jutro wkleje skan.
więc póki nie naprawie usterek będzie poczciwe 380ps jezdziło, na dodatek czekanie na nast. strojenie miesiąc też nie jest na rękę - kolejki.
Nie nastawiałem się na więcej niż 500ps a tu masz przekroczyło.
Teraz szukam akku od strony kierowcy dla K04.
Setap dzisiejszy to :
- silnik RS4 AZR
- głowice 2,8l bo ori popękały
- seryjna puszka powietrza z wkąłdką K&N
- turbo RS6
- wtryski 630cc
- pompa 044
- kolektory wydechowe Wagnery
- DP 3"
- brak katów
- wydech Millteka 2x2,5" na dwóch tłumnikach (pewnie na jednym byłoby jeszcze lepiej)
- IC chinol
Podziękowanie dla Adama aw za pomoc techniczną dziś i Witka za poświęcony czas na hamowni i towarzystwo znajomych z forum
ciąg dalszy nastąpi mam nadzieje szybko ..

więc póki nie naprawie usterek będzie poczciwe 380ps jezdziło, na dodatek czekanie na nast. strojenie miesiąc też nie jest na rękę - kolejki.
Nie nastawiałem się na więcej niż 500ps a tu masz przekroczyło.
Teraz szukam akku od strony kierowcy dla K04.
Setap dzisiejszy to :
- silnik RS4 AZR
- głowice 2,8l bo ori popękały
- seryjna puszka powietrza z wkąłdką K&N
- turbo RS6
- wtryski 630cc
- pompa 044
- kolektory wydechowe Wagnery
- DP 3"
- brak katów
- wydech Millteka 2x2,5" na dwóch tłumnikach (pewnie na jednym byłoby jeszcze lepiej)
- IC chinol
Podziękowanie dla Adama aw za pomoc techniczną dziś i Witka za poświęcony czas na hamowni i towarzystwo znajomych z forum
ciąg dalszy nastąpi mam nadzieje szybko ..

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
cały silnik, wiązka elektr, komp, licznik i dolot z RS4 (seryjny silnik RS4 jest bardziej odprężony od S4)1kowal1 pisze:jezeli chodzi o dolot
to cały masz u siebie z rsa??
Napewno dolot przyczynił się sporo do wyniku ale Panowie dziś w silniku z S4 z turbo RS6 można osiągnąc 440-470 ps a dodatki w postaci dolotu RS, głowic 2,8-2,4 paliwa 100oct to więcej.
No i ważne stroiłem na paliwie 100 oct bo na tym od 4 lat jezdze.
był to wykres nie kńcowy bo nie doszliśmy do niego - więc traktować go jako poglądowy i jako tylko "konie na papierze"

Dlatego że auto się zepsuło... więc został seryjny soft, aż do czasu ponownego strojenia i naprawy auta 
Ostatnio zmieniony 2012-04-19, 14:14 przez Rapix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kosiniak