drugi RS6 jest z Lublina, miał naprawy i teraz dostał świeżo pomalowany zderzak.
Był kupiony z DE i przez MTM ma założone większe sprężarki (widziałem), będzie hamowany niebawem.
Pewnie wypluje z 520-580ps
SID pisze:drugi RS6 jest z Lublina, miał naprawy i teraz dostał świeżo pomalowany zderzak.
Był kupiony z DE i przez MTM ma założone większe sprężarki (widziałem), będzie hamowany niebawem.
Pewnie wypluje z 520-580ps
no i delikatna korekta programu byla nic wielkiego wiadomo ale zawsze cos:)
492Ps i 745Nm
dzwiek wydechu militeka naprawde ok
ps Andrzej ja nie wiem kiedy ty te fotki wszystkie robisz jestes królem robienia z nienacka fotek , chyba tzreba bedzie ci zabierac telefon jak wchodzi do nas :)
Ostatnio zmieniony 2012-03-29, 10:33 przez tacinRS, łącznie zmieniany 1 raz.
to auto kwalifikuje sie do strojenia ...... ja osobiscie nie wklejalbym takiego wykresu i tym bardziej nie pokazywalbym go klientowi " nie mowiac o oddaniu takiego auta "..... to nie jest atak od razu pisze. Ja wiem ze regenerujecie skrzynie ale ten peak momentu i spadek o czyms swiadcza , wiem co pisze ostatnio 10 godzin sie nameczylem z autem Dyla
z tym autem to historia długa i skomplikowana nie ma nawet sie co zaglebiac co do skrzyni to nie regenerwalismy jej nic przy niej nie bylo robione a powinno , ale klient nasz pan zadecydowal zeby mu jej nie ruszac wiec zostalo jak jest.