kto wymienia te fisy na klej? wogole to slyszalem ze nie trzeba zmieniac fis tylko wystarczy to na nowo popodklejac i bedzie dzialac, ma ktos z tym jakies doswiadczenie?
nie rozumiesz, ja mam nowy fis ale co z tego jak go trzeba profesjonalnie wkleic a skoro i tak trzeba kleic, to po co wymieniac sprawny fis skoro mozna tylko poprawic i bedzie dzialal?
Rozumiem :) Ty nie rozumiesz ze ich sie nie wkleja tylko lutuje :P Zrobia Ci to w serwisie GSM a jak nie to slij do mnie i zrobie.
Dla scislosci : klejona jest listwa do wyswietlacza ta z procesorkiem naniej ( i watpie zeby to ktos robil : bedzie to a tyle pracochlonne i precyzyjne ze pewnie sie nie oplaci ) a sama listwe sie lutuje do licznika :) Problem zanikajacych lini lezy na polaczeniu listwa-lcd a nie licznik-listwa.
Chyba tyle powinno wszystko wyjasniac :)
Ostatnio zmieniony 2012-03-22, 19:11 przez nosb, łącznie zmieniany 1 raz.
no wlasnie nie, je sie wkleja, jakby sie lutowalo to bym mial jzu dzis to zrobione, tak ajk Sid pisal, sa klejone, chyba ze opatentowaliscie jakis nowy sposob :)
mam to w aucie, zerkne, dzis bylem u 2 elektrykow, jeden wyjmowal licznik i powiedzial ze nie zrobo bo to sie klei, drugi nawet nie wyjmowal tylko od razu powiedzial to samo. Zrobie foto to wkleje, nie sprzeczam sie bo sie na tym nie znam, mowie co, co powiedzialo mi dzis 2 fachowcow z mojej wsi.