Jak sie dostac do srodka? ewentulanie jak podac prad?
Jak sie dostac do srodka? ewentulanie jak podac prad?
Problem polega na tym ze aku. padl do tego stopnia ze nie reaguje na pilota a w miedzyczasie okazalo sie ze niestety zamki nie reaguja i to nie z powodu mrozow :/ Jak sie dostac do pacjenta? ewentualnie jak mu podac prąd?
Otworzyć maskę się da.... kupa roboty, ale się da w miarę bezinwazyjnie - w najgorszym przypadku atrapę poświęcisz - przerabiałem to jak się linka urwała :)
Druga opcja to tak jak otwierają auta czyli pompowana poduszka między auto a ramkę od szyby i doginanie a potem drucikiem za klamkę..... ale to już może drzwi zepsuć...
Głupia sprawa mam nadzieję, że ktoś ma lepszy pomysł ale wątpię...
Druga opcja to tak jak otwierają auta czyli pompowana poduszka między auto a ramkę od szyby i doginanie a potem drucikiem za klamkę..... ale to już może drzwi zepsuć...
Głupia sprawa mam nadzieję, że ktoś ma lepszy pomysł ale wątpię...
mialem podobny problem aku siadlo a zamkow nie mam w aucie bo poprzedni wlasciciel usunal... wiec dwa sposoby albo podniesc fure lewarkiem i wpiac sie w alternator jesli gdzies dostep jest ( za duzo rzezby pampers itd) drugi sposob odgielem lekko drzwi cienki pret z gruba nitka na koncu i petelka zlapalem za klamke i otwarte ;)
W przypadku a4-s4 sprawa jest prosta, bo nie ma badloocka czyli podwójnego ryglowania zamków, wiec można sie pokusić o drut i odgiąc ramkę drzwi złapać za klamke i przekrecić drzwi sie otworzą. Sprawa sie komplikuje w a6 i passacie gdzie jest zastosowane podwójne ryglowanie- bardzo prosto jest to sprawdzić czy mamy badloocka siedząc w środku zamykamy pilotem auto- w momęcie zamknięcia usłyszymy podwóje kliknięcie w zamku i nie da sie otworzyc auta ciągnąc za klamke od wewnątrz.