I sie stalo!! dzisiaj rano po odpaleniu audi kopcil i po przejechaniu okolo 15 km w temp. okolo 15 na minusie wyjebal okolo 2 litr. oleju wydechy obydwa zazygane olejem pozatym auto chodzilo normalnie teraz pytanie czy cos jeblo w silniku czy jest mozliwe ze poszly obydwie turbiny obydwie sa po regeneracji oklo 5 tys przejechane w silniku niema plynu chlodniczego nic nie cieknie tylko zawalone tlumniki olejem!! help!!
tak narazie seryjny ale to mozliwe zeby wjebal przez 15 km tyle oleju? bo kur... sie przestraszylem i dolalem jakiegos gowna litr a jade na repsolu no juz nie bo jest litr mineralnego
[ Dodano: 2012-02-04, 14:21 ]
aha dodam ze strasznie walilo cisnienie jak wyjolem bagnet na odpalonum silniku!
wielkie dzieki za tak szybko odpowiedz bo juz mnie stres zjadal tymbardziej ze jestem w Danii a tu za spojzenie na auto biora taka kase ze hoho czyli co mam zrobic odpusci jak temperatura podskoczy czy mam cos grzebac przy odmie? kurde nawet nie wiem gdzie ona jest he..
to gówno jest strasznie delikatne bo od temperatury ten rurki pękają przy każdym dotyku. jak zamarzlo to nawet tego nie dotykaj bo się rozleci. może wrzątkiem zalać ale nie wiem, może Adam coś doradzi
oki moze jakis grzejnik pod maske ale jak dolalem litr zwyklego to moge dolac reszte jakies syntetyku bo repsola tu niedostane bylem na stacji to jakis syntetyk nawet nieznam firmy hu.. wie co to ku... litr ponad 100zl