Nissan GT-R 2012 ma 550KM (542BHP), doczytaj kolego zanim zaczniesz pisać swoje "mądrości"... I następnym razem czytaj ze zrozumieniem jeśli to nie problem...castellaro pisze:Kolego Thom4s po pierwsze Nissan GT-R MY2012 nie ma 560HP tylko 530HP. Popatrz na ten film to zrozumiesz (może) jak to się dopycha. Nie jest to dokładnie ten samochód ale moc podobna.
audi rs6 c6
Tak czy owak RS6 to cholernie szybki........ autobus :D
Powyżej 200 robi masakrę.
Ludzie co wy porównujecie? RS6 to limuzyna lub kombi... Nigdy nie będzie jeździć jak lambo, porshe czy GT-R. Nawet jeśli na prostej jest szybszy.
No i czas na torze poznan na slicku przy tej mocy i osiągach jest kiepski nawet jak na limuzyne czy kombi...
Powyżej 200 robi masakrę.
Ludzie co wy porównujecie? RS6 to limuzyna lub kombi... Nigdy nie będzie jeździć jak lambo, porshe czy GT-R. Nawet jeśli na prostej jest szybszy.
No i czas na torze poznan na slicku przy tej mocy i osiągach jest kiepski nawet jak na limuzyne czy kombi...
Czekam zatem na film. ;)
Odniosłem się do twoich słów:
No i rozumiem, że piszesz o prostej drodze, bo na torze to RS6 raczej nawet po modach nie ma szans.
Odniosłem się do twoich słów:
a to też bzdura, bo zmodzony GT-R to trochę większy potwór, ale ok. Dla mnie akurat opinia Autocar jest bardzo wiarygodna, bo oni kupują te auta i testują np przez rok.sportmile pisze:Dla mnie kozackie auto jezdzilem dwa dni i sie zakochalem . Automat , audio, komfort , wkladasz psa , dziecko i narty i masz osiagi zmodzonego gtr
No i rozumiem, że piszesz o prostej drodze, bo na torze to RS6 raczej nawet po modach nie ma szans.
Jezdziles wogole gtrem czy tak sobie piszesz zeby posty nabijac Podstawowy mod w gtr to wydech remap na ok 550-570 koni i gwarantuje ze ten rs go opierdoli a kierowca bedzie wciagal przy tym kanapke z kfc . Mowimy o prostej do vmaxa
[ Dodano: 2012-02-04, 15:47 ]
Oczywiscie jezeli chodzi o przedlifta
[ Dodano: 2012-02-04, 15:47 ]
Oczywiscie jezeli chodzi o przedlifta
Rzech jak skurwysyn. Pali w cenzura, wazy w cenzura po co to komu ? moze jakby mial dwa tysiace koni to by jechal ...
Pokazcie mi szybsze wygodne kombi tej klasy :)
Porownanie do gtr bez sensu wdg mnie. Jedno typowo sportowe i "tanie" auto jako alternatywa dla drozszych porsche , lambo , ferrari itp. Drugie ciezkie , wielkie i wygodne kombi .
Jesli ten wielki ponton dotrzymuje kroku gtr to wdg mnie jest juz z samej tej racji zajebisty.
Wezmiesz S4 , grubo zmodzisz i nie bedziesz wolniejszy ( w sensie startu ) ale pojedziesz nią 350 km/h ? To auto do wygodnego zapierdalania po autobanie :)
Ale sie spinacie :) Kazdy z was ma wiedze , wie ze jedno auto jest do tego drugie do czego innego wiec co sie spinac?
Rs6 na torze szalu nie robi? No to chyba oczywiste :) Fizyki nie oszukasz :)
Pokazcie mi szybsze wygodne kombi tej klasy :)
Porownanie do gtr bez sensu wdg mnie. Jedno typowo sportowe i "tanie" auto jako alternatywa dla drozszych porsche , lambo , ferrari itp. Drugie ciezkie , wielkie i wygodne kombi .
Jesli ten wielki ponton dotrzymuje kroku gtr to wdg mnie jest juz z samej tej racji zajebisty.
Wezmiesz S4 , grubo zmodzisz i nie bedziesz wolniejszy ( w sensie startu ) ale pojedziesz nią 350 km/h ? To auto do wygodnego zapierdalania po autobanie :)
Ale sie spinacie :) Kazdy z was ma wiedze , wie ze jedno auto jest do tego drugie do czego innego wiec co sie spinac?
Rs6 na torze szalu nie robi? No to chyba oczywiste :) Fizyki nie oszukasz :)

RS6 nie było budowane na tor. Ale jeżeli brać pod uwagę wyścigi autostradowe to ten kloc potrafi zawstydzić po modach nie jedno sportowe auto.
Seryjny GT-R jest szybki z miejsca, później szału nie ma, a to RS6 idzie bez przerwy jak by ważyło o 600 kg mniej. Jeździłem i jednym i drugim, więc nawet po modach taki GT-R się napoci strasznie, a powyżej 250 km/h spuchnie.
Seryjny GT-R jest szybki z miejsca, później szału nie ma, a to RS6 idzie bez przerwy jak by ważyło o 600 kg mniej. Jeździłem i jednym i drugim, więc nawet po modach taki GT-R się napoci strasznie, a powyżej 250 km/h spuchnie.
a to jeden z filmow jakie wkleil Stan
http://www.youtube.com/watch?v=oTCYfjeH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=oTCYfjeH ... re=related
- wujek 2pac