moze i faktycznie nie jest to dragster ale w 1600-1700kg to chyba naprawde bedzie robic robote :D, dobrze ze nie obiecalem ze kupie gt30 jak V10TT bedzie jezdzic szybko tylko twoj "gruz" Adas
kosiniak pisze:moze i faktycznie nie jest to dragster ale w 1600-1700kg to chyba naprawde bedzie robic robote :D, dobrze ze nie obiecalem ze kupie gt30 jak V10TT bedzie jezdzic szybko tylko twoj "gruz" Adas
Szupryk pisze:Gratuluje ładnego wyniku, cieszy fakt że Rs6 C6 to w Polsce już ogarnięty temat
No nie wiem czy tak ogarnięty, ile jeździ w PL RS C6 wystrojonych w PL ? ze 3 -4 sztuki ja znałem jedną z DynoSoftu i teraz ta druga od Adama zakładając że nie o wszystkich wiem bo jak wiadomo świat tuningu w PL jest wielce tajemniczy i każde auto jest owiane tajemnicą niczym Raport Pelikana to niech będzie ich więcej ale nie będzie ich dziesiątki może z 4-5 sztuk....oczywiście jednocześnie wierzę w Polskich tunerów :) i ogarnięcie tematu to kwestia czasu
W PL to mają ogarnięte silniki typu 1.8 T albo 1.9 TDI o tych silnikach można tak powiedzieć ale nie o V10 TT
DynoSoft stroił i samym softem zrobił chyba 640 KM czy 660KM i podobno coś było nie halo z dolotem ale nie pamiętam co, nie chodziło o same temp tylko bardziej o pojemność dolotu ale dokładnie nie pamiętam...u Was tego typu problemów nie było ??
Nie mówię że jest trudno po prostu nie było klientów z takimi autami...Polacy dadzą radę i mechanicznie i elektronicznie
Ostatnio zmieniony 2012-02-02, 13:21 przez Jigsaw, łącznie zmieniany 1 raz.