Zostałem okrutnie zbesztany spod świateł przez pana w R8 5.2 FSI.
Prawda jest taka ze seryjnym S4 nic nie zwojujesz, nawet uturbione Civiki potrafią nawkładać seryjnej S4 jak kozie za obierki.
Ostatnio zmieniony 2017-06-21, 00:56 przez Suchar, łącznie zmieniany 1 raz.
No niestety masy i oporow quattro nie przeskoczysz :) Ale nie ma co porownywac tych uturbionych popierdolek do S4 :) Fakt poruszaja sie szybciej i maja pewnie inne zalety ale i duzo wad wzgledem naszych pasci :) Generalnie z S4 wyscigowki nie bedzie ale sa to fajne , stosunkow wygodne i szybkie autka jakby nie patrzec :)
Co do R8 przepasc cenowa jest masakryczna wiec roznica mocowa wydaje sie przy tym smieszna :) Czym sie dolowac ? :)
Dużo zależy od kierowcy. Mnie ostatnio skillowało nowe S3 po Compsportowym sofcie na 320KM, ale jego kierowca ściga się regularnie raz w tygodniu od ponad roku, a ja startowałem pierwszy raz i była totalna kupa Start to 90% sukcesu....
zależy jakie to Big Turbo w tym Leonie nie które ostro zmodowane diesle mają po 250KM albo i więcej i 500NM także jak by taki diesel miał napędy 4x4 to byś i dostał z zatrzymanego
Golf III ARL z turbo chyba gt22 i całą resztą mówił o 230KM masa jakieś 300-400 kilo różnicy. Z zatrzymanego ok bo szukał trakcji na 3 biegach ale z rolki z 40km/h ja but w ziemie przyspieszam dobijam prawie do sety a obok przy otwartym oknie słysze jak golfina dalej się uślizguje potem jak juz złapał to wyszedł jakąś długość przede mnie-niby nie dużo ale jechała ładnie ta gnojówka
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
Ostatnia środa wieczór predkość patrolowa lowa lowa:p Coś niskiego małego zbliża się, wrzuciłem 3, zrównaliśmy się, ciach na gaz i moje autko jedzie owszem ale czuje się jakby ktoś włączył slow motion jak w filmie, wciskam gaz czy nie? opór podłoga, a tamten kilka długości przedemną i ciagle odchodzi;/ Druga próba z zatrzymnanego na swiatłach juz bez opisu dodam quattro tez nie pomogło. Objechał mnie Lotus w opakowaniu i z bebechami GM. tu link
Jest tylko jedna droga żeby jakiś tam oplo-lotus,misiek po koksie,subaru czy inne składaki nie beształy esek czyli +400 ,bo seria to z kadetem gsi ma problem.