my dzis po spocie.....CLS 55 AMG w wersji IWC 550 KM pokarany ze startu i z rolki (u mnie jeszcze była pasażerka :) )....ogólnie wszystko pokarane oprócz Vetty C6 Z06 z silnikiem katecha :) A z bardziej znaczących aut byly jeszcze Lexus ISF, M3 e46 supercharger,
Ostatnio zmieniony 2010-06-12, 02:49 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.
filmiki będa duzo osob nagrywalo jak beda dam linki......ogolnie vetka skarala mnie mocno ale zniesmaczony bylem bo to tylko wyscigi z rolki byly :( wlasciciel nie chcial z miejsca się scigać....nie wiem ile długosci dostalem ale na moje oko to z 5 - 6. Wiec wyscig z miejsca bylby baaardzo ciekawy ihmo
oj tam jeest mega długo i szeroko prędkosci dochodziły do 250 km/h Domyslam sie ze dązysz do tego ze CLS mnie doganial :) ale to złudne wrażenie owszem zblizyl sie i odleglosc zmalała ale moglem z nim iść do 300 i by mnie nie dogonił :) Z rolki 2 razy tez go zrobilem i cielismy sie do 250 - 270 km.h i odjeżdzalem mu coraz bardziej im predkosc byla wyzsza
jak w tych szrankach wypada supra czikko vel górala??
Supra Czika oczekuje na turbo....ubolewał wczoraj bardzo że jeszcze supra w single turbo nie gotowa :/ i musiał upalać brata 200SX z RB25 pod maską....A co do tłuczenia wszystkich nie no bez przesady Vetta Kreta jest eghrrrr http://www.youtube.com/user/vwtd#p/a/u/0/XAp3SrKjlfc Darek jeszcze musi ją poogarniąc ale kocur przeokrutny :)