Ja bez turbiny, ale V6 Quattro :)CoLo pisze:spoko, ja moge....tylko bez turbo i kolektoraNikolas pisze:Ale nikt podczas sprzedaży nie dokłada Ci 200 litrów benzyny do auta ;)
Dyskusja bez sensu.
Kto w sobotę jedzie polatac do Marek?
wawka nocą
Panowie, o co ta cała dyskusja? 
O LPG w wozie za 1700? Zluzujcie torby.
Ja sam jestem przeciwnikiem LPG w wozach benzynowych o wysokich osiągach, ale umówmy się... do ślizgania się na śniegu, po zapyziałym parkingu centrum handlowego wystarczy jakikolwiek wyrób samochodopodobny z tylnym napędem i zaprawdę powiadam Wam, że wóz z LPG, jest aż nadto wystarczający. I darujmy sobie czy to bezpieczne czy nie...
Ponadto: po co pchać się w jakieś dodatkowe koszty? Wystarczy, że wybraliśmy sobie rządy "liberałów" którzy dymają nas na kasę na każdym kroku... przez to musiałem się przeprosić z autami LPG i już do pracy nie jeżdżę Audi, które pali 15 litrów w mieście, a wozem który ma LPG. I nie wstydzę się tego.
...no chyba, że ktoś jest "postaw się, a zastaw się" albo "zawód: syn bogatego taty..." to wtedy nie mam zastrzeżeń... proszę bardzo, można pobrać Nissana S15 albo inne M3 do ślizgania się na parkingu pod Żabką.
EOF.

O LPG w wozie za 1700? Zluzujcie torby.
Ja sam jestem przeciwnikiem LPG w wozach benzynowych o wysokich osiągach, ale umówmy się... do ślizgania się na śniegu, po zapyziałym parkingu centrum handlowego wystarczy jakikolwiek wyrób samochodopodobny z tylnym napędem i zaprawdę powiadam Wam, że wóz z LPG, jest aż nadto wystarczający. I darujmy sobie czy to bezpieczne czy nie...
Ponadto: po co pchać się w jakieś dodatkowe koszty? Wystarczy, że wybraliśmy sobie rządy "liberałów" którzy dymają nas na kasę na każdym kroku... przez to musiałem się przeprosić z autami LPG i już do pracy nie jeżdżę Audi, które pali 15 litrów w mieście, a wozem który ma LPG. I nie wstydzę się tego.
...no chyba, że ktoś jest "postaw się, a zastaw się" albo "zawód: syn bogatego taty..." to wtedy nie mam zastrzeżeń... proszę bardzo, można pobrać Nissana S15 albo inne M3 do ślizgania się na parkingu pod Żabką.
EOF.
sjakies nowe :) no prosze...Nikolas pisze:Ja bez turbiny, ale V6 Quattro :)CoLo pisze:spoko, ja moge....tylko bez turbo i kolektoraNikolas pisze:Ale nikt podczas sprzedaży nie dokłada Ci 200 litrów benzyny do auta ;)
Dyskusja bez sensu.
Kto w sobotę jedzie polatac do Marek?
1.8T with FP WHITE inside ;)  AEB with ME 7.5

haha to był mój pierwszy samochódSuchar pisze:moja propozycja na wóz do upalania w zimę:
http://allegro.pl/sprzedam-forda-sierra ... 79349.html
LPG, RWD, 2.0 DOHC 150 KM, części tanie w dym, konstrukcja prosta jak cep.
Cóż więcej potrzeba?
 tylko bordowy (dzięki tato) w 92 X  kupiony nówka sztuka w salonie :) na tamte lata łatałem wszystko co tylko było na drodze
 tylko bordowy (dzięki tato) w 92 X  kupiony nówka sztuka w salonie :) na tamte lata łatałem wszystko co tylko było na drodze  latarnie też
 latarnie też   powiem tak strasznie cięzki samochód do opanowania w zimie...tył tak lekki że jak już troszkę za mocno poleci... to tyle
  powiem tak strasznie cięzki samochód do opanowania w zimie...tył tak lekki że jak już troszkę za mocno poleci... to tyle   ja woziłem zawsze 2 worki ziemniaków od babci w bagażniku
 ja woziłem zawsze 2 worki ziemniaków od babci w bagażniku  całą zimę
 całą zimę   miałem go 8 lat i prawie płakałem jak w 2000 roku sprzedałem
 miałem go 8 lat i prawie płakałem jak w 2000 roku sprzedałembaza pod mody super - nigdy nie hamowany ale było podobno pod 180 KM po przeróbkach
w kazdym razie kazde 1.8T z VAG dostawało po dupie strasznie

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)