hmm to nie porównamy tego w ten sposób bo ja przy 160/170 wbijam 4 bieg
a "dziewczynki" mam już wtedy dobrze rozhulane - może będzie okazja jeszcze tak zmierzyć to się wtedy porówna
rozumiem ze 220 na 4 biegu to już pod odcinkę ?
no prosta sprawa :) jesli mierzymy osiągi to pod odcinke dokąd buduje się moc :) 160/170 ? 4 bieg ? :) No bracus prosze cie przeciez to dopiero koniec 3 biegu !!!
tego nie wiem bo nie mialem okazji sprawdzić z powodu braku sprzęgła :( ale wczoraj zalozylem juz clutch mastersa FX400 i jest zajebiscie :) na dniach cos tam pomierze sobie
aw69 tak to właśnie ta - w tamtym roku jeździł 12.3 na K03 mając 300 - 320 KM z benzyny + 100 z podtlenku w tym roku ma K04 + 50 KM z podtlenku i na razie nie halo ta fura...całkowicie 12.7-12.8 ale już się za nią niestety biorą chłopaki z rs - service (na 80%) i niestety dostanę po dupie
heh widocznie jakis pomiar z dupy ! :) Był na rykach jak ja byłem swoją na K04 bez strojenia i mialem jakies 350 - 360 KM zrobilem najlepszy czas 12,87....on wtedy zrobił raz jeden jedyny 12,99 niech sie nie podnieca tym 12,30 bo to nie realne ! Coś mowil wtedy na Rykach ze w VTG shamowali mu na 500 KM z nitro na K03 :) hahahah
gratki gratki kolezko:)
Aw ale co tej jazdy wtedy w rykach to nie ma co gadac bo maroiusz naprawde jechał na mega kiepskim sprzegle, co do tych jego czasów ze słowacji tez jestem sceptycznie nastawiony , ale co do kiblowatego sprzegla w Rykach to fakt