a wypisuje psiarnia blankiet z kwota do zapłacenia na poczcie w ciągu 7 dni czy traktują to bardziej prewencyjnie i kończy sie na pouczeniu? może ustawimy sie na gokardy na imoli? ogarnąłem kupony na grouponie więc wyjdzie po kosztach...
W zeszłym roku na parkingach sklepów typu Tesco, Auchean, Leroy Merlin itp tylko spisywali - ochrona ich wzywała i Ci musieli podjąć interwencje.
4 kończyło się na standardowym przejrzeniu dokumentów i spisaniu. Oni nawet przyznawali nam racje, że chcemy się wyszaleć na parkingu nie w ruchu miejskim i tu cytat :
Co my możemy ? Dzwoni ochrona i my musimy do was przyjechać i pokazać, że działamy
ee 3 stówki wyłapałem,prewencyjna podjechała... z nimi w przeciwieństwie do drogówki nigdy nie ma gadki...ale spoko ,miło było poznać Norbiego i Maqa w Jankach
snopek pisze:ee 3 stówki wyłapałem,prewencyjna podjechała... z nimi w przeciwieństwie do drogówki nigdy nie ma gadki...ale spoko ,miło było poznać Norbiego i Maqa w Jankach
Wzajemnie
[ Dodano: 2012-01-15, 23:32 ]
Maqu Eltec dobrą robotę zrobił eSa pięknie się drze. Spier... dość szybko z Janek, bo choroba mnie rozkladała na łopatki.
snopek pisze:ee 3 stówki wyłapałem,prewencyjna podjechała... z nimi w przeciwieństwie do drogówki nigdy nie ma gadki...ale spoko ,miło było poznać Norbiego i Maqa w Jankach
Wzajemnie
[ Dodano: 2012-01-15, 23:32 ]
Maqu Eltec dobrą robotę zrobił eSa pięknie się drze. Spier... dość szybko z Janek, bo choroba mnie rozkladała na łopatki.
Wzajemnie miło było wreszcie się spotkać myślę że nie ostatni raz Mam krótki filmik szkoda tylko że latarnie wyłączyli bo nic nie widać http://youtu.be/wBvAJejGvho
Norbi wracaj do zdrowia trzeba korzystać ze śniegu puki jest