Dla kolegi snoopka to dzien jak cooooodzien heheehe....... tez tak upalalelem jak mialem s4 do tego stopnia ze ujarala mi sie wiazka od abs-u na imoli bo turbo wygladalo jak slonce . Moge dolaczyc rav4 hehehe tez 4x4
Flyer pisze:Wczoraj warunki byly idealne, polatalem chwile... :) oby dzis znowu sypnelo!
Idealnie jest w realu w Jankach (o ile nic sie nie zmienilo od zeszlego roku), jak ktos chce potrenowac - tylko zabrac ze soba jakies opony zeby tylko nudnych bakow nie krecic
wstrzymaj sie chwile,pojade zobaczyc tamta miejscówke pod piasecznem,w miedzy czasie jak ktos nie ma daleko do janek to moze podjechac i zobaczyc jaka tam sytuacja dzisiaj...
sportmile pisze:Przestan sie siersciu mazac na mokrym jest szybciej poprostu.....
DOKLADNIE !!
[ Dodano: 2012-01-15, 14:52 ]
wrócilem z tej miejscówki ,to jest równy plac 100/100 ale trzeba by tam poustawiac opony bo tak to troche lipa,ja wyjezdzam kolo 20 i zaczynam od rondka w piasecznie :)
snopek pisze:jade obczaić dobra miejscówke na dzisiaj,jest to teren zamkniety wiec jest szansa,ze dzisiaj bedzie kozak kawałek od piaseczna ale chyba warto
Teren zamknięty byłby super bo mam na pieńku z niebieskimi