może ma ktoś z was do odsprzedania płytę z mapą do Navi +   bo nie działa navi i telewizja , myślę że to brak płyty a nie jakaś większa awaria
  może ma ktoś z was do odsprzedania płytę z mapą do Navi +   bo nie działa navi i telewizja , myślę że to brak płyty a nie jakaś większa awariaNavi +
- 
				KRZYSZTOFF
Navi +
Witam w tym dziale   może ma ktoś z was do odsprzedania płytę z mapą do Navi +   bo nie działa navi i telewizja , myślę że to brak płyty a nie jakaś większa awaria
  może ma ktoś z was do odsprzedania płytę z mapą do Navi +   bo nie działa navi i telewizja , myślę że to brak płyty a nie jakaś większa awaria

może ma ktoś z was do odsprzedania płytę z mapą do Navi +   bo nie działa navi i telewizja , myślę że to brak płyty a nie jakaś większa awaria- 
				KRZYSZTOFF
 jest taka skrzyneczka jak zmieniarka ,antena w szybie jest, po podłączeniu vag wyskoczył błąd o przerwaniu połączeniu anteny ale usunąłem i już nie pokazywało błędów
  jest taka skrzyneczka jak zmieniarka ,antena w szybie jest, po podłączeniu vag wyskoczył błąd o przerwaniu połączeniu anteny ale usunąłem i już nie pokazywało błędów