s4 2000r sedan katy i prekaty wywalone, dv rs4, po zimie wlatuja podwójne ic z ebay ( juz czekaja) i dolot ze stozkiem fujita wiec moze 320-330 km peknie :) i moze koncowy zmienie na jakis przelot ale to zobaczymy... chcialem trojnik zmienic ale nigdzie nie moge znalezc a sid juz sprzedal
o kur.. :/ to teraz mnie pocieszyles hehe az nie wierze ze taka lipa ja jebie... a co myslicie o vtg? bo widzialem ze w poznaniu otworzyli ale nie mam pojecia nic o tym oddziale i jeszcze mam pytanie o ta wawe ile biora za takie strojenie tak + - ;)
kaczy46 pisze:o kur.. :/ to teraz mnie pocieszyles hehe az nie wierze ze taka lipa ja jebie... a co myslicie o vtg? bo widzialem ze w poznaniu otworzyli ale nie mam pojecia nic o tym oddziale i jeszcze mam pytanie o ta wawe ile biora za takie strojenie tak + - ;)
Zadzwoń do Witka, tel masz na stronie MR. Jeżeli faktycznie nosisz się z zamiarem uderzenia do niego to dobijaj się natychmiast bo terminy oczekiwania na strojenie są kosmiczne.
... a co myslicie o vtg? bo widzialem ze w poznaniu otworzyli ale nie mam pojecia nic o tym oddziale i jeszcze mam pytanie o ta wawe ile biora za takie strojenie tak + - ;)
nie czytasz wogole co napisałem.....Uwierz mi ale naprawde mało jest osób w tym kraju które ogarniają Motronika.....W Poznaniu ani w trójmieście ich nie znajdziesz, tam jedynie mogą ci wpierdolić jakis soft wyciągnięty z "półki" i tak będzie wyglądać "strojenie"