Skąd ja to znam Nik :) Te dopierdołki w stylu np : farby zabraklo na dach jak u nosba , albo za bialo jak u nosba :) Najwiecej maja do zarzucenia Ci ktorzy najmniej zrobili :) Olac :) Zawsze komus cos nie bedzie pasowalo. Jednemu ze auto biale drugiemu ze czarne :)
A RF olej w pizdu wdg mnie :D Ja tam troche siedzialem ale tam cenzura nie atmosfera. Olalem i wcale nie zaluje. Jakby nie to ze wspominacie o nim w temacie to juz bym chyba dawno zapomnial ze istnieje :)
Chociaz moze zarzuce bialasa zobacze reakcje na fejk rs4 :) Chyba ze albert mnie od razu zbanuje za udawanie :D
sportmile pisze:
Cowboy znalazlem fajny sposob na "daromwy tunel aerodynamiczny" oraz wyedukowalem ze istotna sprawa jest chlodnica pod katem gdyz powietrze uderzajace w radiator lepiej ja chlodzi niz przelatujace i tak zalecane jest ok 20-30st kat
u mnie tez bedzie pod katem wlot w stosnku do rdzenia, co prawda obudowa bedzie z blachy a nie carbonu, ale dodatkową masą na tylniej osi sie nie przejmuje ;)
Jeszcze sie zastanawiam nad ori ale wole dasza ze wzgledu na to ze zawarte w nim bedzie wszystko co potrzebuje a tak to w osobnych zegarkach nie wyobrazam sobie
- temp oleju w skrzyni
- temp oleju w transferze
- cisnienie oleju
- temp oleju
- boost
- temp wody
- temp wody
- predkosc ( dash ma wbudowany gps )
- egt
- afr
- itd itd