RS4 B5 lekkie przerywanie podczas przyspieszania
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
no nie ja nie przyjmuje zamówień , nie spieszy mi sie wiec dopiero w styczniu pewnie bede mial,deSigner pisze:Jak dasz dobrą cenę to biorę od Ciebie FXSID pisze:te od Loby sa bdb - sam mam set od niego
jedyna wada to cena - no ale w DE wszystko jest drogie.
Jesli mialby ktoś kupowac od Loby z DE to polecam przeze mnie - będzie taniej !
ja sciagne niebawem tez FX400 na stan
i nikomu jego nie bedę obiecywał, bedzie to bedzie
Adam Sportmile ma mieć i to pewnie nie jedna szt. wiec u niego wezmiesz.
Ale ja będę je potrzebował w marcu +/-.....SID pisze:no nie ja nie przyjmuje zamówień , nie spieszy mi sie wiec dopiero w styczniu pewnie bede mial,deSigner pisze:Jak dasz dobrą cenę to biorę od Ciebie FXSID pisze:te od Loby sa bdb - sam mam set od niego
jedyna wada to cena - no ale w DE wszystko jest drogie.
Jesli mialby ktoś kupowac od Loby z DE to polecam przeze mnie - będzie taniej !
ja sciagne niebawem tez FX400 na stan
i nikomu jego nie bedę obiecywał, bedzie to bedzie
Adam Sportmile ma mieć i to pewnie nie jedna szt. wiec u niego wezmiesz.
The Rice Power
- mietas
- Tytuł użytkownika: Mietas
Nie było łatwo ale filtr paliwa wymieniony :) po odkręceniu obejm bak zszedł może z 5cm więc wcisłem pomiędzy nadwozie a bak drewniana deskę aby go opuścić o kolejne z 5cm. Wówczas dojście do filtra jest kiepskie ale zawsze coś. Największym problemem w wyciągnięciu filtra była ta opaska skręcona na śrubę - śruba zardzewniała i przy próbie jej odkręcenia zaczęła się obracać razem z nakrętką.
Aby sobie ułatwić (przy kolejnej wymianie) filtr zamocowałem za pomocą opaski zaciskowej. Wówczas jak dobrze pójdzie to z 15 min starczy na wymianę.
[ Dodano: 2012-01-27, 08:10 ]
Jeszcze mam pytanie odnośnie pompy paliwa/pływaka - czy trzeba ją w jakiś określony sposób zamontować (może są jakieś znaczniki) ponieważ wskaźnik paliwa przekłamuje tj. zamiast pustego baku pokazuje około 1/4 (prawie do pierwszej kreski). Korekcja Vagiem nic nie daje - ciągle wskazówka za wysoko.
Pozdr.
Aby sobie ułatwić (przy kolejnej wymianie) filtr zamocowałem za pomocą opaski zaciskowej. Wówczas jak dobrze pójdzie to z 15 min starczy na wymianę.
[ Dodano: 2012-01-27, 08:10 ]
Jeszcze mam pytanie odnośnie pompy paliwa/pływaka - czy trzeba ją w jakiś określony sposób zamontować (może są jakieś znaczniki) ponieważ wskaźnik paliwa przekłamuje tj. zamiast pustego baku pokazuje około 1/4 (prawie do pierwszej kreski). Korekcja Vagiem nic nie daje - ciągle wskazówka za wysoko.
Pozdr.
Człowiek rodzi się zmęczony i żyje by odpoczywać.