Na bezwypadka to ja bym raczej nie liczyl. Lakier wyglada na zdjeciach jak nowy/polerowany. Cena chyba dosc niska ? Fotel i kiera jak na 23 tys :D przebiegu to jednak troche zniszczone. 23 tys to auto jest bez mala nowe :)
Ja do radomia mam jakies 50 km tylko ale brak czasu nie pozwoli mi podjechac :(
Ostatnio zmieniony 2010-05-09, 17:24 przez nosb, łącznie zmieniany 1 raz.
23 tysiace przebieg :) felga z jakims koszmarnym ET... ale ja bym 10 letniego samochodu nie kupił z takim przebiegiem..rozrzad nigdy nie robiony...olej ? wymieniany raz a moze wcale dziwne to naprawde aha kupiłem w tym komisie swoje S4...mowiac szczerze nie moge nic złego powiedziec o samochodzie poza tym ze po puknieciu był bardzo zle naprawiony...za grosze pospawane zderzaki niechlujnie itd (oni maja jakies umowy z ubepieczalniami czy cuś)
wroc to nie ten komis - ja kupowałem na tym większym na tej samej ulicy tylko troszkę dalej za rondem
No ja mam najbliżej więc pojade ją obejrzeć,ale jeśli auto stoi w radomskim komisie to już stawiam butelke że coś z nim nie tak Zwłaszcza takie auto. Jutro podjade,ale kokosów nie ma się co spodziewać
gelon pisze:No ja mam najbliżej więc pojade ją obejrzeć,ale jeśli auto stoi w radomskim komisie to już stawiam butelke że coś z nim nie tak Zwłaszcza takie auto. Jutro podjade,ale kokosów nie ma się co spodziewać