Rs 4 by Mark & DIGITUN
-
Rafalek114
- Kontakt:
-
Rafalek114
- Kontakt:
Powiedz jak to jest z tym dennym TUV'em ?? po cenzura to wogóle istnieje ?? o co chodzi niby możesz tuningować a niby nie możesz...bo wielkie turba możesz założyć ale muszą być na dole czyli na montaż turbin pozwalają tym samym na tuning ale na to żeby był na górze to nie....dlaczego ?? co ta za różnica czy będą na dole czy na górze czy na dachu ???
Pojebany ten TUV
Pojebany ten TUV
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Rozbawiłeś mnie Michał :) Istnie po to samo po co u nas istnieje przegląd techniczny....tylko w naszym kraju niema takich restrykcyjnych norm które auta muszą spełniać, aby go otrzymać.....Powiedz jak to jest z tym dennym TUV'em ?? po cenzura to wogóle istnieje ?? o co chodzi niby możesz tuningować a niby nie możesz...bo wielkie turba możesz założyć ale muszą być na dole czyli na montaż turbin pozwalają tym samym na tuning ale na to żeby był na górze to nie....dlaczego ?? co ta za różnica czy będą na dole czy na górze czy na dachu ???
Pojebany ten TUV
-
Rafalek114
- Kontakt:
Nie ,tak naprawde nie ma roznicy gdzie one beda . Bo teoretycznie nie jestes w stanie wpisac zadnej sprezarki "Garrett" precisione ,albo czegos w tym stylu . Dlatego w DE sa bardzo popularne hybrydowe sprezarki . Oni przypierdalaja sie o wszystko ,dlatego musimy umiescic turbiny na dole i liczyc ,ze znajdzie sie ktos kto przymknie oko lub poprostu sie nie zorientuje przy przegladzie ,ze sa inne turbiny;-)
Dlaczego tak jest... nie jestem w stanie wytlumaczyc ,ale na kazda zamontowana czesc musisz miec ATEST , jezeli go nie posiadasz to legalnie tego nie wpiszesz ,a co za tym idzie - samochod nie przejdzie przegladu TUV
Dlaczego tak jest... nie jestem w stanie wytlumaczyc ,ale na kazda zamontowana czesc musisz miec ATEST , jezeli go nie posiadasz to legalnie tego nie wpiszesz ,a co za tym idzie - samochod nie przejdzie przegladu TUV
aw69 pisze:Rozbawiłeś mnie Michał :)
Bo ja uśmiechnięty chłopak jestem
Przegląd to jedno a dopierdalanie się do ludzi to drugie....
Rafałek jeżeli mówisz że liczysz że ktoś nie zauważy GT30 na dole i przejdzie przegląd....a nie zauważy wielkiego IC innego wydechu itp ??
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
-
Rafalek114
- Kontakt:
A wiec tak jak juz wspominalem , nadeszla zima i ruszamy z Stage 2 . Pierwsze czesci juz podochodzily
Kute korbowody pauter-a
[/url]
Wal korbowy z 3,0 od sida
[/url]
Glowice leza juz u borysa , rozebrane czekaja na porting i nowy pakiet "supertecha" zawory , podkladki , sprezyny
[/url]
Pod koniec miesiaca maja dojsc sprezarki ,nowe walki , tloki i pare innych gadzetow ;)
C.D.N
Kute korbowody pauter-a
[/url] Wal korbowy z 3,0 od sida
[/url]Glowice leza juz u borysa , rozebrane czekaja na porting i nowy pakiet "supertecha" zawory , podkladki , sprezyny
[/url]Pod koniec miesiaca maja dojsc sprezarki ,nowe walki , tloki i pare innych gadzetow ;)
C.D.N
-
Rafalek114
- Kontakt:
Zalozenia sa mocne , co z tego wyjdzie okaze sie z pewnoscia juz za pare miesicy . Mamy nadzieje ze kolo Maja samochod bedzie juz gotowy . Jest bardzo duzo do zrobienia ,a czas oczekiwania na sprezarki i inne czesci jest czasem bardzo dlugi .nosb pisze:Czyli rozumiem ze celujecie w jakąs 7demke z przodu ? :)