Jeśli chodzi o sparing z R1 to gość albo od niedawna jeździ albo nie wie czym jeździ. Ja jak swoją robiłem przejazd z Nikolasa RS6 to wykorzystywałem około 40% potencjału motocykla.
Ale napewno 460hp już dobrze śmiga
PS. R6 z 2000roku pewnie byście ogarnęli bo powyżej 200kmh to przestaje jechać, wiem bo się swoim 400konnym goniłem.
Mam nadzieje ,że nie zosanie to potraktowane jako off top,ale chciałbym sie dowiedzieć ile przy takim setupie eska mniej wiecej pali w miescie?? Pytam z racji tego, że narazie jestem "zmuszony" do jazdy tym autem na co dzień ,a odkładam graty na własnie taki sam setup. Moje przy zmierzonych 330km pali około 15-16 L na sto 2 w mieście i chciałbym się dowiedzieć czy przy 400+ będzie dużo więcej czy może niekoniecznie.... Z góry dziekuje za odp.
Jaro71 pisze:Dzieki, takie spalanie jest jeszcze do przyjęcia, szczególnie przy takiej (bądź co bądź) sporej mocy gyby nie te ceny VPracing....
deSigner pisze:Pewnie max 18l przy 400 PS
Kolega pozwolil sobie na odrobine ironii ;) Jezeli ten samochod spali max 18L w miescie, to znaczy, ze cegla jest pod pedalem gazu i wystarczy Ci 230KM 1.8T ...
ale ty jezdziles chyba non stop w awaryjnym, zapytaj aw, spalanie z trasy 14, lecielismy tak ok 150-180 praktycznie non stop, teraz mam ok 16, poruszam sie dosc dynamicznie a w awaryjny wpada mi bardzo rzadko :)
Awarja była przecież od niedawna, zresztą jak przyjechaliscie to się totalnie zbuntowała wcześniej nigdy aż tak nie było ale tego nie mówiłem bo sam pomyśl jak by to zabrzmiało :) Widocznie nie chciała mnie opuszczać ;)
A wcześniej paliła tak średnio 20 w mieście fakt ze w korkach... Jak na trasie to nie wiem bo jedyna jaką zrobiłem tym autem to było Łomża - Poznań jeszcze na K03 i było wtedy 13l :)