S4 Dogi - Powered by MR Motors & aw69 :)
tylko AL
Adaś nie twierdze że nie....napisałem przecież że spokojnie by mnie zdymał....ale on poprostu nie spodziewał się, że auto może jeździć na tyle szybko żeby sprawiło mu to kłopot z wyprzedzeniem, zakładając że 99% aut na drogach jakie spotykał to ledwo odkręcił manetke gazu i mijał je z prędkością światła :) Być może kierownik motocykla to nie valentino rossi i aż tak dobrze nie ogarnia......Jak Kosiniak napisał zresztą - życie :)
Adaś nie twierdze że nie....napisałem przecież że spokojnie by mnie zdymał....ale on poprostu nie spodziewał się, że auto może jeździć na tyle szybko żeby sprawiło mu to kłopot z wyprzedzeniem, zakładając że 99% aut na drogach jakie spotykał to ledwo odkręcił manetke gazu i mijał je z prędkością światła :) Być może kierownik motocykla to nie valentino rossi i aż tak dobrze nie ogarnia......Jak Kosiniak napisał zresztą - życie :)
Ja przez rok odkad mam auto zrobilem nim 4500tys km , takze za kazdym razem mam wrazeneie ze zapierdala hehehe, ale wlasnie z racji malych przelotow mysle sobie co by zwiekszyc power i miec jeszcze wiekszy fundeSigner pisze:No ale chyba dużo lepszy nie będziePińcet nie pęknie chyba
Co Marcin, zaczyna brakować mocy
Też tak miałem, ale za każdym razem jak jadę do Adasia i coś mi naprawi/ulepszy zapierdala jeszcze lepiej, także polecam wizytęMarcins pisze:Ja przez rok odkad mam auto zrobilem nim 4500tys km , takze za kazdym razem mam wrazeneie ze zapierdala hehehe, ale wlasnie z racji malych przelotow mysle sobie co by zwiekszyc power i miec jeszcze wiekszy fundeSigner pisze:No ale chyba dużo lepszy nie będziePińcet nie pęknie chyba
Co Marcin, zaczyna brakować mocy

The Rice Power
ta właśnie dotarłem do domu po pracy 40 godzina na nogach ale uśmiech z ust nie schodzi
Adaś a głowice to nie przypadkiem 2.4 z tego co wiem to były 2.4
Autem do domu zrobiłem jakieś 500km- wszystko chodzi jak należy, i jedną rzeczą mnie zadziwiło przy spokojnej jeździe 140 non stop bez gwałtownego pompowania itd. auto spaliło raptem 10,4 L/ 100km- mniej niż paliła mi seria- i nie mówię tu o danych z komputera ale z normalnego litrażowania
Jaszcze raz podziękowania dla Adama i MR Motors za ogarnięcie auta- naprawde profi robota!

Adaś a głowice to nie przypadkiem 2.4 z tego co wiem to były 2.4

Autem do domu zrobiłem jakieś 500km- wszystko chodzi jak należy, i jedną rzeczą mnie zadziwiło przy spokojnej jeździe 140 non stop bez gwałtownego pompowania itd. auto spaliło raptem 10,4 L/ 100km- mniej niż paliła mi seria- i nie mówię tu o danych z komputera ale z normalnego litrażowania
Jaszcze raz podziękowania dla Adama i MR Motors za ogarnięcie auta- naprawde profi robota!

I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter