Vwmania 2011

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

macie może jakieś filmiki? ile zrobił że wygrał vwamanie?
Fiko
Kontakt:

Post autor: Fiko »

No to gratuluję aut, bo naprawdę piękne (identyczne,nie?) sztuki. W jakiej kategorii wygrał manię? Samochód zlotu?

to ty?
http://www.youtube.com/watch?v=h6hINVF56-g
Vorsprung durch technik
darkangle1

Post autor: darkangle1 »

Gratuluje Widziałem i dopingowałem do konca, i miałem zaszczyt poznac Jacars4
Jacars4

Post autor: Jacars4 »

Tak to moje stanowisko z auto foliami. Obie się scigały jedną ja drugą koleszka któremu ją sprzedałem . Imprezka mega udana przyjechało ponad 1500aut z całej polski. tylko szkoda ,że biturbowych było tak mało . Mam nadzieje że w przyszłym roku będzie nas więcej.
Fiko
Kontakt:

Post autor: Fiko »

No nie powiedziałbym,że taka udana
Vorsprung durch technik
cowboy

Post autor: cowboy »

dokładnie, w tym roku to juz prawie same negatywne opinie o zlocie z uwagi na pijanych matadorów, w golfach 1.3 którzy na rękawie po trawie szaleli albo palili gume.. niestety jest coraz gorzej na tej masowej imprezie
deSigner
Post autor: deSigner »

Opinia z innego forum
byłem
widziałem
totalne dno
potężny spęd, bardzo małe "pole organizacyjne" a co za tym idzie bezpieczne bo dużo ochrony, reszta puszczona na żywioł na wielkim polu stratowanego trawska tak więc pijanych za kierownicą multum, kradzieży sporo a jak się było w nie odpowiednich "barwach" to i w ryj można było dostać.
Zabawne było stwierdzenie ochroniarza, który pomagał w przypadku kradzieży (chłopcy dla żartu postanowili kraść trójkąty bezpieczeństwa zabezpieczające pola parkowania, znaczków z powodu braku dowodów nie udało im się przypiąć): nas jest 6 w nocy co mamy zrobić ??

około 1500 aut z tego może 80 - 100 do popatrzenia reszta to dno ciśnięte do odcinki nie wiadomo po co i na co (to taki sport tego zlotu: im mniejsza pojemność i większe wiadro zamiast wydechu tym lepiej ale warunek jest prosty :ciśnięci do odcinki w możliwie długim czasie)

my nie zostaliśmy na noc ale znajomi przeżyli :
- "gwałtowne nocne rozbieranie namiotu" ot taki żarcik, dobrze że ręcznie a nie autem
- kradzieże znaczków wszelkiej maści
- mordobicie bo koszulka Lecha Poznań w miejscowości Pruszcz Gdański to kłopot
- priv tojtoj to kłopot no chyba że nie przeszkadza Ci tumult obcych sikających za Twoją kasę, a spróbuj się odezwać to w ryj można dostać

strefa ochraniana (bardzo mała) jako tako
atrakcje to :
błysk i lśnienie
car audio
może 2 wystawców w tym LPG
hmmmmmm
aaaaa
dyskoteko autobus czy coś takiego
mały tor dla elektrycznych kartingów
wyścigi
- równolegle - dwie trasy szykan objeżdżanych na zasadzie dwóch wygranych jeden w lewo drugi w prawo później zmiana)
- ćwiartka (nie widziałem bo nie dotrwałem)
- drift taxi
jedzenie słabe więc pobliska biedronka miała wzięcie

i jeszcze majstersztyk :
numer zlotowy był wydrukowany na naklejce wklejanej na przednią szybę. Niestety okazuje się baaaaaardzo trudna do usunięcia. Bez rozpuszczalnika i skrobaka do szyb nie podchodzę bo nie ma sensu

ot małe podsumowanie
The Rice Power
aw69

Post autor: aw69 »

z roku na rok coraz gorzej
Obrazek
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Jak na większości legalnych impreza na ćwiartke...pamiętam pierwsze SSS-y kiedy to jeszcze do gimnazjum chodziłem, były tak zajebiste zawody że na Modlin pierdoliłem się autobusami prawie 3 godz aby pojechać i popatrzeć...teraz mając fure 800KM to bym tam nie pojechał.

Najlepsze imprezy z dobrą organizacją fajną atmosferą to są teraz pojeżdżawki że tak powiem ,,zakrętowe" Ułeż, Nowe Miasto Nad Pilicą, Tor Kielce itp ale to głównie Imprezy i EVO tam śmigają, ale organizacja i ułożenie tras jest naprawde na poziomie
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Suchar

Post autor: Suchar »

...to było 1 maja 2003 roku... pierwsze SSS w Modlinie - pamiętam to dość dobrze, bo obsługiwałem "rejestrator czasów przejazdu" (nie pytajcie jak to działało) dodatkowo grałem rolę "sędziego techniczego" :mrgreen: , byłem porządkowym, fotografem i "wynieś/przynieś/pozamiataj" :mrgreen: komputery do obsługi pożyczaliśmy z kumplem każdy ze swojej pracy...
wozy klasy turbo plus robił czasy 15.xx heh... to były czasy.
I jakoś atmosfera byłą inna...
ps. Jigsaw to ile Ty masz lat, że tak spytam? ;-) toż to było 9 lat temu :mrgreen:
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Obecnie mam 24 heh ;-) wiem wiem młoda dupa ze mnie :-P

Tego też 1-szego maja zakochałem się w RS4 B5 bo po raz pierwszy zobaczyłem je na żywo, oczywiście chodziło o egzemplarz OZ'a pamiętam na felgach 18 cali OZ ;-) od tamtej pory podoba mi się to auto :-)

Pamiętam jak były gadki że ma coś pod 500 KM hehe ;-) kiedyś był z tym RS'em w programie V-Max prowadzonym przez młodszego Zientarskiego, a tam coolery seria turba seria itp i pod 500 KM :lol: :lol: jego najlepszy czas tym RS'em to 12,260 sek ET z chyba drugich czy trzecich zawodów, tam na jednych zawodach był z nitro NX ;-)

Było fajnie, potem pamiętny dokument zrobiony przez TVP ,,Szybcy i Grzeczni" jeden z lepszych programów o tej tematyce, nigdzie go teraz nie moge znaleść.

Ja też pare razy pomagałem w organizacji ale w troche późniejszych latach.

PS. Ale się zabrało na wspomnienia ;-)
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
PatLove
Post autor: PatLove »

Jigsaw pisze:

Było fajnie, potem pamiętny dokument zrobiony przez TVP ,,Szybcy i Grzeczni" jeden z lepszych programów o tej tematyce, nigdzie go teraz nie moge znaleść.
http://www.streetfire.net/video/tvp-szy ... 167276.htm ;-)
ODPOWIEDZ