Audi S4 B5 xxlobo

Moderatorzy: buba, Mod-Team

1kowal1

Post autor: 1kowal1 »

DOGI pisze:
Plany? Oczywiste - K04 z RS6, byly juz na polce, ale wole dluzej pozbierac kase i kupic nowki.
to Ci je odwioze żebyś sobie je sobie znowu położył na półkę koleżko ( osobiście Ci je przywioze ;-) ) bo pokaże Ci co są warte:

[url=http://images8.fotosik.pl/2420/d4740beb095b9328m.jpg]Obrazek[/URL]

pięknie zwrócisz pieniążki a "turbosprężarki" zostawisz sobie na pamiątkę :evil:
to może tak kapcia pali,ze tak dymi ;-) sorki nie mogłem sie powstrzymac
widze ze kolejna eska sie moduje,pochwal sie co tam wsadzasz
DOGI
Post autor: DOGI »

chyba juz to co wszyscy, głowy 2.4, siemens 630cc, bosh 044, CM FX400 + fidanza jednomas + turbo rs6 które okazało się trupem :evil:
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
aw69

Post autor: aw69 »

te sprężarki są od nolife z Wałbrzycha ???? Kurde dopiero teraz skojarzyłem - przeciez Nolife je regenerował u jakisch kowali z 5 razy i ciągle puszczały olej - pamietam jak mi pisał o swoich perypetiach i przebojach z tymi turbinami.....To jeden z głównych powodów dla których zaprzestał setupu z K04 - jak widać jeszcze je puścił je chłopakom z forum i wjebał na mine. Zajebiście :/

[ Dodano: 2011-07-30, 10:18 ]
taka sprezarka przy kupnie mialaby zalana dupe olejem , nie widzialem ich na oczy ale organoleptycznie sprawdzales je bo to strasznie dziwne ze ty kupujac nic nie zobaczyles i Adam ( aw tak ) montujac takze. Dodam ze nikogo nie bronie i nie widzialem na oczy tych sprezarek ale dziwie sie ze po zalozeniu az w takim stopniu sa uszkodzone .
Nie mąć kijem Adaś.....Sprężarki jak widać zostały przed sprzedaża zapewne umyte celowo i puszczone w ludzi...żeby ktoś inny się martwił i miał z nimi problem.
Obrazek
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

To czyja wina to raczej pewne...

Mnie ciekawi jak teraz Dogi ugryzie ten temat...auto stoi rozebrane, wszystkie inne graty pewnie są a turbin brak...nowe bądź inne używane to troche kasy a teraz pewnie ani ten który regenerował ani ten który sprzedał kasy nie odda...
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
DOGI

żeby już nie robić offtopa panu xxlobo założyłem nowy temat bo sprawa jest pilna:

http://sportaud.vot.pl/viewtopic.php?p=14664#14664
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

Sprawa jest prosta. xxlobo powinien z miejsca zwrocic kase za sprezarki (argument, ze dogi powinien kontaktowac sie z nolife'em w tym momencie jest delikatnie mowiac smieszny), a gdyby byl w 100% fair, to rowniez za montaz, bo to nie TDI, gdzie wymiana turbo kosztuje 300zl...
EOT
DOGI

poczekamy aż turbosprężarki zostaną zdemontowane wtedy zostaną zwrócone użytkownikowi xxlobo a pieniążki zostaną zwrócone....
Norbi

Post autor: Norbi »

Ło matko, ale kibel wyszedł.
Popieram zdanie Fly-a.
ODPOWIEDZ