Jak co roku od 15tu lat na tej imprezie zawsze jestem obecny i wkurwiam golfiarzy na 1-4mili. W tą sobote będzie tam około 1500 aut grupy VW. Ja razem z moim koleszką bedziemy tam też na dwie szt. rs4 b5 . Może ktoś chętny na spocik s4 rs4 w Pruszczu Gdanskim.
Chciałem właśnie założyć temat. Mam 55km, więc grzech byłoby się nie pojawić, także będę na 100%. Będę montował filmik ze zlotu w 1080/720p, jak chcesz to was umieszczę dokładniej, podaj na PW tylko blachy.
Też będę obecny w Pruszczu z checią bym sie pisał na mały spot z checią bym poznał i dowiedział zapewne czegoś nowego i wiecej bo jestem nowy i od niedawna posiadam S4.
Jacars4 pisze:Jak co roku od 15tu lat na tej imprezie zawsze jestem obecny i wkurwiam golfiarzy na 1-4mili. W tą sobote będzie tam około 1500 aut grupy VW. Ja razem z moim koleszką bedziemy tam też na dwie szt. rs4 b5 . Może ktoś chętny na spocik s4 rs4 w Pruszczu Gdanskim.
Te dwa RS4 b5 przy punkcie przyciemniania szyb to wasze? Obie czarne
Tak dokładnie obie były moje ,tylko jedną sprzedałem do mnie do miasta . Kolega co kupił odemnie wygrał vwmanie ja byłem trzeci ,ale z najlepszym czasem 12.79 niestety w finale zaliczyłem falstart. Najważniejsze ,że rs4 po raz kolejny zdominowały vwmanie.