Norbi pisze:Co jakiś czas widuje ( dziś np. ) w moich okolicach RS4 B7 avant czerwony, bardzo ładna sztuka, na blachach WZ. Zdaję się,że nie ma kolesia na forum
To Michal ktoremu bedziemy szukac mocy bo 360 to zdecydowanie za malo ;)
Wczoraj ok 13:40 wjeżdżające na Radzymińską przy OBI jadące w stronę Marek, żółte RS4 B7 Avant...kanarek edition Nie pamiętam blach :/ Spoko kolorek :)
Ktoś od Nas ?
kurzy79 pisze:A kto wczoraj siedział mi na dupie niebieskim avantem S4 B5 o numerach KNT 4..7. Akurat wracałem z bieszczad
no proszę, też wracałem z Bieszczad. Jechałeś RS-em?? Musiałem nie zauważyć bo prowadziła moja kobieta a ja pewnie spałem:) W którym miejscu mnie dorwałeś??
kurzy79 pisze:A kto wczoraj siedział mi na dupie niebieskim avantem S4 B5 o numerach KNT 4..7. Akurat wracałem z bieszczad
no proszę, też wracałem z Bieszczad. Jechałeś RS-em?? Musiałem nie zauważyć bo prowadziła moja kobieta a ja pewnie spałem:) W którym miejscu mnie dorwałeś??
zgadza sie....kobieta kierowała.......a ja tłukłem się wanem z harleyem na przyczepce bo ojcu sie w bieszczadach rozkraczył i ściągałem go :)
zgadza sie....kobieta kierowała.......a ja tłukłem się wanem z harleyem na przyczepce bo ojcu sie w bieszczadach rozkraczył i ściągałem go :)
to nie wyprzedzaliśmy Cię dwa razy?? Bo się zatrzymaliśmy na tankowanie i potem patrze znowu jedzie to auto z motorem:)