Dobra ,przestalem to pismo czytac kilka lat temu , dzis kupiłem bo chcialem sobie zobaczyc auto Piotrka ...i powiem wam ze cala ta gazeta to sie do kosza nadaje
Nie ma tam nic ciekawego, same reklamy, prawie wogole merytoryki . A sam artykuł o RS4 moim zdaniem nie powala. Opis mocno lakoniczny, szczerze jakbym nie widzial auta na zywo i nie czytal o nim na forum to po przeczytaniu tego co jest w GT raczej bym sie nim nie zainteresowal .
Oczywiscie nie mam nic do samego auta, bo jest zajebiste tylko uwazam ze troche tu je skrzywdzili . No ale i gratsy za to ze fura jest w gazecie :)
ale to w 2008 bylo :) to moze by sie zgadzało - Piotrek wlasnie wracal z niemiec po zakupie RS'a :) hehe
P.S. Cos słaby ten motor :) to chyba jakis komar :)
właśnie czytam artykuł o Twoim wozie, specjalnie pobrałem ten nr GT ; zdecydowanie lepiej wypadło auto, niż sam artykuł, no ale nie spodziewajmy się wyszukanych treści o specjalistycznej i fachowej terminologii, bo target takiego pisma to pospolite ludziki mający ogólnikowe pojęcie o tuningu mechanicznym.
napisze tak, było wiele fajniejszych zdjęć i jakieś dwieście więcej niż jest w gazecie. Pogadałem trochę z JUbym i wszystko to jest w gazecie, resztę przekazał Adaś ze sportmile i podziękowania i dla niego. Ja osobiście kupuję GT ale rzadko czytam, z reguły bardziej przeglądam. Tak czy siak jakaś pamiątka jest. Życzę wszystkim wesołych świąt a na tym motorze jechał były właściciel, który się rozmyślił i chciał żebym mu oddał samochód ale wyjebane miałem na niego:)))))bo już zapłaciłem z resztą nawet jakbym nie zapłacił....:)
Dobrze że wklejone , wreszcie miałem okazję przeczytać.
Piter mógłby nakręcić film o przejściach z RS-em
Pamiętam jak poszukiwałem swojego i w rozmowie z kumplem Cantony usłyszałem "a niech bierze go w pizdu, niech daje 60 tysi i go zabiera" była despera co?
Z tego co pamiętam dałeś za niego jeszcze połowe tej kwoty o sumie modów która była astronomiczna nie wspomnę.
Mogłem brać...