Audi S4 by aw69 - Powered by R Performance

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bracus
Post autor: bracus »

moj drogi kosi sam wiesz ze jeden widział drugi nie widział itd ;-) ja nie wiedziałem to dla mnie ten samochód mogł jechać i 10.7 :-) tak jak mój w Swidniku pojechał 11.9 :-) tyle ze to widziało pare tysięcy ludzi a nie ktoś wie ktoś widział :mrgreen: mniejsza z tym czekam na kreski
Ostatnio zmieniony 2011-05-14, 20:03 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Rapix

Post autor: Rapix »

Panowie ale po co ta napinka, z czasami :?: Auto mogą mieć podobne moce czemu nie, a że ktoś zrobił lepszy czas no cóż wiele ma w tym zasługi kierowca... To nie znaczy że ktoś ma lepsze konie ktoś słabsze. Chyba że różnica w czasach jest ogromna, w tedy wiadomo :roll:
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Rapix bo to jest ta napinka bo ktoś pierdoli głupoty jak Tusk o kibicach piłkarskich....teraz będzie wmawiał że fura Nikolasa nie jechała, miałem okazje być przewiezionym jeszcze przed pojedynkiem z Danielem na mocy z pierwszego strojenia 540KM i już wtedy łeb urywało Eska Nikolasa jechała o wiele lepiej niż 521 KM u Sida o wiele !!

A ten gada i daje ogródkiem do zrozumienia że wszyscy ściemniają a on nie ściemnia bo jego wynik widziało pare tys ludzi...to co teraz wszyscy co byli na spocie się zmówili i ściemniają tak....Nikolas chyba z 5 razy jechał z Golfem i zawsze wygrał poza tym tak jak Kosiniak napisał są pomiary z RaceLogica więc o co Ci chodzi....jak nie lubisz czy nie trawisz AW to po cenzura się wypowiadasz w jego temacie...

PS. Kiedyś ktoś się mnie zapytał...,,po co ten Karol od prosiaka wkleja na FB fotki z RaceLogica z czasami", ja mówie po to aby nie było pierdolenia że kłamie itp i teraz wyszła ta teoria, jak Nikolas ma to niech wklei fotki z RaceLogica i tyle....choć nawet jak wklei to pewnie powiesz że sobie je na kompie przerobił tak jak Ty wykresy Ajax'a 8-) 8-) 8-)

Generalnie jak Ci się nudzi to idź sobie kup szafeczkę z Ikei i sobie poskręcaj...a nie gadasz że Witka Konie to nie Konie a małe źrebaki że auto Nikolasa nie jechało itp itp itp
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
bracus

Jig czytaj ze zrozumieniem :) nie napisałem ani słowa o strojeniu przez Witka...to nie do mnie ten tekst
do AW nic nie mam - zreszta nigdy nie miałem
p.s. prosze patrzeć na emotki w moich wypowiedziach są bardzo istotnie !!!! :-P
podsumowując:
napisałem ze dla mnie nie mozna porównać czasów z jednych zawodów do czasów z innych zawodów
ani raz nie napisałem że auto Nikolasa nie jedzie - napisałem ze nie zrobiło oficjalnego czasu
moja wiedza opiera sie na tym co było pisane ne RF gdzie Daniel twierdził ze jak mu fura ten raz pojechała to była szybsza od Nikolasa stad całe moje wywody ze czekam na cyferki bo jaki czas auto Nika robiło po prostu nie wiem a Kosi mi napisał ze on czy tam inni wiedzą ;) jak zwykle nie ma tu żadnych podtekstów a ze sie ktoś ich doszukuje to juz nie moja sprawa - moze ma w tym swoj interes
moj interes jest taki ze jest w PL raptem kilka sztuk 2.7 bt zrobionych na 550+ i tez bym tak chciał :mrgreen: dlatego ciągle czekam na jakieś oficjalne info 8-)
i dajcie już spokój z tym dogadywaniem bo robicie dym tam gdzie nawet iskier nie ma
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Panowie-spokojnie :-) Król jest tylko jeden ;)))) A tak na poważnie to każdy ma swojego ulubienca w tuningu, strojeniu itd BRT wystroił mi furę zajebiscie, dołożył 60 koni, ale tak poprowadził krzywe ze silnik żyje i będzie żył. Madre strojenie jest zajebiscie wazne w niezakutym silniku przy takich mocach... AW robi projekt po swojemu, sprezarki są na dole i są odrobine mniejsze niż GT28RS, stroi tez u człowieka z doświadczeniem i sądzę ze będzie spokojnie 560-580 koni i zrobi 11.2-11,5 na cwiarę. Trzymajmy kciuki i poczekamy na cyferki i pierwsze pomiary. Będzie kocur!
Rapix

Post autor: Rapix »

Ja wszystko rozumiem, tylko bracus też ma troszkę racji, z tym że nie na każdych zawodach są takie same warunki. Ale jeśli auto robi miej więcej powtarzalne czasy to wiadomo jak jedzie.... Mi jedynie chodzi o to że jeśli jedne auto zrobi np. 12.4 a inne 12.2 to nie koniecznie musi znaczyć że ma mniej mocy może kierownik inaczej ogarnia auto lub warunki były gorsze, czy też opony... (przykład startów Cantona na bemowie) i tu jest bez sensu spieranie się o te takie różnice 8-)

Wracając do tematu AW zapewne niedługo wystroi auto, mamy wszyscy nadzieję że z fajnym wynikiem i na pewno odwiedzi jakieś zawody jak i sam pochwali się czasami mocą :-D
aw69

Post autor: aw69 »

mimo upału jaki dziś panował udało sie wystroić auto....cyfry na dziś to 501 i 599 :)

Wielkie podziękowania dla Witka i MR Motors za ogarnięcie autka :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Gratuluje ziom!!! 5 z przodu jest nawet w tak upalny dzień. Zrób pomiary do 100 i do 200 i Wpadaj na spota jutro to pogadamy:)
aw69

teraz niemam czasu zajmowac sie swoim autem :/ ale na jesieni poprawie kilka detali i powinno pojawić się ciut więcej :) Postaram sie jutro wpaść na spocik
Obrazek
bracus

nie ma co kolejne 2.7bt z 5 z przodu - super ;-)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

parę detali i będzie więcej !
gratki !
ale ciut naciągane te 500 i 600 :-D pewnie było o 2-5 mniej :-P
Adam po poprawie detali spodziewamy się +500 i +600 !
kiedy metanol wkracza do akcji ?

ps ? : wybaczcie, ja dziś po nocy pełnej wrażeń :-)
Obrazek
aw69

taaa było tak naprawde 450 :) rozgryzłeś mnie SID :mrgreen:
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Mistrzowie painta ;) :P hehe :) Tez chce ten setup :mrgreen:
Obrazek
Norbi

Post autor: Norbi »

Co za patafian, znowu się nie pochwalił,że stroi.
Dobrze wyszło nie ma co pier...dolić ;-)
Cantona

Post autor: Cantona »

powiem tak, warto było towarzyszyć do 23:00. cenzura nie dość że ta twoja esa wygląda kozacko to jeszcze zapierdala. znowu baty będę od Ciebie dostawał:))) Norbi nie dla psa kiełbasa, z kiciorem:))))
ODPOWIEDZ