wykresik!! wykresik!!

Jak mówi się A to trzeba też powiedzieć B..... Powiedziałeś coś, co jest totalną bzdurą i nie potrafisz z tego wybrnąć.....Dobra nie wnikam - następnym razem jak zaczynasz coś pisać to najpierw przemyśl czy masz do powiedzenia coś sensownego w tym temacie.ale powiedziałem COŚ na podstawie jakiś tam swoich doświadczeń organoleptycznych (dobrych czy złych -inny temat)
miałem coś napisać ale sobie darujekosiniak pisze:takie pisanie zeby popisac, pokaz mi drugie s4 z moca 440hp robiace 12,06 albo skoncz pisac bzdury!

tak że luzik
 tak że luzik"Frykasy" jak ty to nazywasz miałem juz ponad pół roku temu i nie kupione za $ ani za wielką wodą. Wiec nie wiem co to ma do rzeczy ? A pozatym gdzies od roku części wykorzystane do tego setupu można kupić w takiej samej cenie. Wiec akurat cena tutaj nie gra żadne roli.......Poprostu jak auta tej klasy z tymi silnikami ewoluują na naszej polskiej scenie tuningowej tak i stosuje się coraz mocniejszy osprzęt silnika.co do strojenia to jestem bardzo ciekawy czy wyjdzie więcej jak u Nikolasa bo $ teraz w dobrej cenie i frykasy jak by bardziej dostępne dla zwykłych śmiertelników.
 i malejące ceny i moje marne mozliwości finansowe - też bym chciał zobaczyć u siebie 6 z przodu - czemu nie
 i malejące ceny i moje marne mozliwości finansowe - też bym chciał zobaczyć u siebie 6 z przodu - czemu nie   
  nie mam zamiaru bic głowa w mur - wołał bym "sprawdzone" scieżki
 nie mam zamiaru bic głowa w mur - wołał bym "sprawdzone" scieżki