błąd 17968 i inne

Moderatorzy: buba, Mod-Team

ms_4

błąd 17968 i inne

Post autor: ms_4 »

Hi, wczoraj troszke polatałerm po city. Byłem na kargo :-P łojejku ale spęd dawno nie widizalem tam tylu ludzi. Po jednym ze startów chyba na trójce czy czwórce cisne obrotomierz zatrzymuje sie na 5 tysiecach i ani drgnie. Odpuscilem gaz na dluższa chwile znowu but i oki poszlo jak trzeba. Taka sama sytuacja powtórzyła sie kilka razy. To sprawa nr1, teraz kolejna czesto podczas normalnej jazdy gdy delikatnie odpuszcze gaz i znowu wcisne czuc mocne szarpnięcie, dzieje sie tak w zakresie 2-2,5 tyś obr. Autko w zakresie 2 do 3 tys przyspiesza żwawo potem 3 do 4 wolniej i od 4 do konca idzie jak burza. Przed chwila podpiałem vaga i wyskoczyło; 17964 Charge Pressure Control: Negative deviation i jeszcze 17968 Mximum Engine Speed Exceeded. Poczytałem na Audi World, że może N75 kuleje, albo gdzieś niesczelność w dolocie,uszkodzone dv-ki(raczej odpada maja 2 tyg od zalozenia) Co o tym sądzicie? Jutro postaram sie zrobić logi to bedzie łatwiej. Zsypałem kilka rzeczy do jednego worka sam juz sie gubie, zasypiam Dobrejnocki

[ Dodano: 2011-05-30, 00:43 ]
Trójnik przepustnicy wymieniony ma nowy i auto zap... Stary zaprotestował rozerwało go na dł 3cm. N75 tez wymienione choć raczej nie potrzebnie.[/code]
ODPOWIEDZ