fotochromy w A/S/RS4 B5 były
ja swoje juz pogoniłem chyba do Wa-wy.
Nie wiem czy założenie szkieł nie wymaga całej instalacji w aucie (lusterka wewnątrz z czujnikiem).
a napewno dodatkowego zasilania w obudowie lusterka
SID pisze:Nie wiem czy założenie szkieł nie wymaga całej instalacji w aucie (lusterka wewnątrz z czujnikiem).
a napewno dodatkowego zasilania w obudowie lusterka
Raczej napewno bo oszukanie Czujnika w lusterku wewnętrznym powoduje ten sam efekt w zewnętrznych lusterkach wiec sterowane są one z wewnętrznego. :D
i się podczepię. rozszczelniło mi się lewe szkło i fotochrom rozlał się (ubyło go z połowy szkła) wkurwia to niemiłosiernie patrząc w nie w czasie jazdy- przeszkadza po prostu. ktoś ma takie lewe szkło?
bartek75 pisze:i się podczepię. rozszczelniło mi się lewe szkło i fotochrom rozlał się (ubyło go z połowy szkła) wkurwia to niemiłosiernie patrząc w nie w czasie jazdy- przeszkadza po prostu. ktoś ma takie lewe szkło?
A czy każda eSka, która opuszczała fabrykę była wyposażona w lusterka z obudową typu chrom?
Pytam ponieważ w mojej mam zwykłe obudowy malowane na kolor aluminiowy a wkłady tylko podgrzewane (nie fotochrom) - niby też to wynika z wyposażenia po numerze nadwozia.
Ponieważ wewnętrzne lusterko mam automatycznie ściemniane to czy wystarczy wymienić wkłady na fotochromy i całość będzie działać poprawnie. Co może ewentualnie brakować?
odgrzeję bo warto się pośmiać. zapytałem o lewy wkład fotochrom podgrzewany. ASO Wrocław realizuje zlecenie w tydzień. cena za szkiełko to całe 1303 zł brutto