Polecane warsztaty do obsługi i napraw Audi S / RS-ek

Moderatorzy: buba, Mod-Team

mophk

Post autor: mophk »

rozrząd głównie bo chwilo nie mam gdzie sam zrobić...
marcin8585

Post autor: marcin8585 »

zapytaj na maratonskiej bosch serwice pan Slawek, jest porzadny mechanik, lub olechowska 29 gos car, gosc robi tylko vagi
camthallion

Post autor: camthallion »

Chciałbym was drodzy koledzy prosić o numer kontaktowy do kogoś kto byłby w stanie mi doradzić w kwestii małych modyfikacji mojej S4, dokładnie chciałbym ja zrobić na 400 koni i potrzebuje fachowych porad oraz tego ile to może kosztować.
przedszkolak

Re: Polecane warsztaty do obsługi i napraw Audi S / RS-ek

Post autor: przedszkolak »

Krystian Łukasz
tel.: 780 120 715
Miejscowość: Krempachy, Długa 10 - okolice Zakopanego i Nowego Targu
Zakres: serwis, diagnostyka, mechanika, elektryka, tuning mechaniczny, wulkanizacja.

Nie zdążyłem zrobić przeglądu A7 w Warszawie i jadąc na ferie podzwoniłem po warsztatach i ktoś polecił mi Pana Krystiana. Jestem bardzo zadowolony. Miałem swoje materiały. Bardzo zależało mi na czasie. Panowie po dojeździe od razu zajęli się autem i wymienili wszystkie filtry - olej, paliwo, powietrze, skrzyni biegów i kabinowy. Olej w silniku i automacie, jakieś bezpieczniki i coś jeszcze. na końcu jazda próbna. Od słowa do słowa okazało się, że Krystian tu i ówdzie startuje i zna się na rzeczy. Już dawno nie byłem tak zadowolony, a jeżdżę ponad 40 lat.
ODPOWIEDZ