Cześć, zwracam się z prośbą o polecenie salonów samochodów pokontraktowych.
Kryterium jest jedno: które wg Was przykładają największą wagę do sprawdzania sprawności sprzedawanych pojazdów?
Samochody pokontraktowe Jaki salon?
Re: Samochody pokontraktowe Jaki salon?
Master 1 - bardzo w porządku obsługa, niestety wszystkie samochody, którymi byłem zainteresowany miały istotne naprawy blacharskie. Być może tak się trafiło, ale informacja była rzetelna, nikt niczego nie ukrywał.
Zresztą zdecydowałem sie na zakup auta i jestem zadowolony.
Zresztą zdecydowałem sie na zakup auta i jestem zadowolony.
Również mogę polecić master1, z tego co wiem to jest to obecnie największa firma która oferuje samochody pokontraktowe, mają wiele placów w róznych miastach.Ogólnie obsługa bardzo dobra. stan samochodów, które oglądałem w porządku. Sporo informacji o naprawach oraz o tym co było majstrowane przy autcie. Poza tym nie ma problemu z wzięciem własnego specjalisty do oględzin samochodu jeśli Ci na tym zależy.
Słyszałem o master1, chyba są najpopularniejsi. Jaka panuje opinia o samochodach przez nich sprzedawanych, w porównaniu do konkurencji?
Tak jak wczesniej pisałem, kupowałem u nich auto, jestem zadowolony. Poza tym znam kilka osób, które również brały u nich samochody i również nie narzekają. Mi bez problemu przedstawiono szczegółową ekspertyzę od Dekry, która pokrywała się w 100% ze stanem faktycznym.
Czy ten raport Dekry w Master1 jest w standardzie?
To jest kwestia dogadania się ze sprzedawcą. Jak ktoś normalnie z nimi rozmawia, to udostępniają taki raport bez problemu. A tam każde auto jest sprawdzone miernikiem grubości lakieru.
Ja też brałem od nich samochód poleasingowy w leasing i w zasadzie było w porządku, stan samochodu bardzo dobry, nie było ukrytych usterek czy napraw.
Nie tanio, ale w porządku. Dodam, ze znalazłem tanie oferty ale nie było wielu informacji o naprawach w danych autach, tak więć wydawało mi się to podejrzane. W przypadku master1 wszystko jest przejrzyste tak wiec możesz spokonie brać auto.
Nie tanio, ale w porządku. Dodam, ze znalazłem tanie oferty ale nie było wielu informacji o naprawach w danych autach, tak więć wydawało mi się to podejrzane. W przypadku master1 wszystko jest przejrzyste tak wiec możesz spokonie brać auto.
Sam auta dla swiezutkiej JDG dzialajacej w ramach B2B wiec ze stalym dochodem miesiecznym, idealne warunki to automat i 1500 brutto all inclusive, lub bez OC/AC sa jakies szanse na to? Ogólnie firma nie istnieje roku, tak więc nie mam pewnie szans na leasing i z tego też powodu zastanawiam się nad najmem długoterminowym. Czy w master1 mam szansę na najem?
Dużo zależy od tego jakie chcesz wynająć auto, aczkolwiek ta kwota wydaje mi się trochę za mała na wynajem czegoś sensownego. Podejrzewam, ze będziesz musiał wyhaczyć coś w cenie ok 2000 zł miesięcznie brutto.
Podejrzewam, ze nie będzie raczej problemu jeśli chodzi o staż firmy, szczególnie, że piszesz o stałym dochodzie. Moim zdaniem najlepiej bedzie po prostu skontaktować się z firmą. Powinni przedstawić CI jakieś auta i ceny.
Podejrzewam, ze nie będzie raczej problemu jeśli chodzi o staż firmy, szczególnie, że piszesz o stałym dochodzie. Moim zdaniem najlepiej bedzie po prostu skontaktować się z firmą. Powinni przedstawić CI jakieś auta i ceny.