W zeszła niedziele na shellu w Pruszkowie polerowałem ze szwagrem Buicka Riviere `73 na swój ślub i podjechało M6. Właściciel się nas pytał czy na zlot się szykujemy :P Jak odjeżdżali to dopiero zauważyłem chyba rs4 Cantony pod dystrybutorem po drugiej stronie stacji. Niestety nie znam osobiście wiec nie wiem na pewno ale czarnych rs4 w Pruszkowie chyba nie jest dużo :)
Czerwony RS4 ktory jakis czasu temu byl na aukcji w Szwajcarii lekko uszkodzony przodem , jezdzi teraz po ...Białej Podlsakiej , nadal bez kratek , halogenow itd :)
Jak bede znowu w tamtych okolicach to zrobie foto .
4 maja w KRK na al. Słowackiego widziałem ciemnego koloru S4 kombi na blaszce KR xxxxx.
Pozdrowiłem drivera podnosząc prawą grabę w górę, ale nie wiem czy mnie zauważył. Jechałem czerwonym S4 sedan. Kto to mógł być?
quidy pisze:W zeszła niedziele na shellu w Pruszkowie polerowałem ze szwagrem Buicka Riviere `73 na swój ślub i podjechało M6. Właściciel się nas pytał czy na zlot się szykujemy :P Jak odjeżdżali to dopiero zauważyłem chyba rs4 Cantony pod dystrybutorem po drugiej stronie stacji. Niestety nie znam osobiście wiec nie wiem na pewno ale czarnych rs4 w Pruszkowie chyba nie jest dużo :)
Suchar pisze:4 maja w KRK na al. Słowackiego widziałem ciemnego koloru S4 kombi na blaszce KR xxxxx.
Pozdrowiłem drivera podnosząc prawą grabę w górę, ale nie wiem czy mnie zauważył. Jechałem czerwonym S4 sedan. Kto to mógł być?