noo tak jak myslałem maska do malowania, ten stelaż to jest carbon czy zostaje oryginaly ? masz te fotki w lepszej rozdzielczości ? wyslij mi na maila wrzuce to lepiej ;)
imhotet pisze:noo tak jak myslałem maska do malowania, ten stelaż to jest carbon czy zostaje oryginaly ? masz te fotki w lepszej rozdzielczości ? wyslij mi na maila wrzuce to lepiej ;)[/quote
Wyślij na pw maila
Nie no.. Widać że to nie metalowe.. Dół to myślę wlukno pcr a Góra carbon.. Kto jest chętny.. Bo kilka osób się oferowało że bierze.. Jak coś trzeba zamawiać.. Piszę odrazu że nie mam z tego nic chce kupić dla siebie więc co zalatwie wszystkie koszty dzielimy na ilość kupionych masek po równo...
Nie no 1000 e.. Cena jest jak 3 maski wezmiemy... 800 dolca potem transport i jeszcze z irl do polski i będzie 1000e... A tu z de 1000.. No nie wiem...
no tak tylko ja dalej nie rozumiem czy to jest raw carbon taki jak na zdjęciach czy ładny wypolerowany polakierowany - wydaje mi sie ze opcja taka jak masz na zdjeciu to 1k a ładny poler i malowany 1,5k.. wydaje mi sie...