Papol pisze:Marcin85 pisze:Najlepszy wybór,sam takie mam w esce,pole position sa wąskie przewaznie dla szczuplych osób przy wsiadaniu wysiadaniu meczace jak ktos sporo uzywa,recaro cs sportster super trzymanie pleców tylka wygodne mega i wzór fajny w dodatku lekkie,jakbys chcial obszyc prawdziwa skóra to sie odezwij bo te chyba z eko skróy są z tego co widzę :) cieżki temat ze stelazem bo sa dosc wysokie i te dedykowane z recaro do b5 mi nie podeszly i zwracalem,najlepsza opcja z foteli recaro b5 dolny stelaz odkrecic i dopasowac pod warunkiem ze jest odkrecany bo dwa typy byly...A i jeszcze fajnie zrobić plecy z carbon to już trochę taki fetysz ale zacznie wygląda.
Pp zalezy od woelkosci.. Moje sa duze.. Mam 94kilo 187.. Bez problemow
Papol... moja waga i mój wzrost

hehe. W moim przypadku w tyłku było okay a od tyłka w górę nie malina... w lędźwiach słabo a w barach tragedia nie weszły

natomiast w CS idealnie o wiele wygodniejsze niż zwykłe Recaro i do tego zrobiło się więcej miejsca w aucie
[ Dodano: 2020-07-22, 21:19 ]
OLI pisze:Ciekawe mody , idzie w dobrą strone
Nie myślałeś wydech przerobić na v-bandy? Mocno ułatwia zycie
Oli super pomysł zrobię przy okazji robienia mocy

a teraz chcę się nacieszyć tym co będzie bo jak do tej pory w tym roku zrobiłem około 30 km

W piątek zakładam wydech i za jakiś tydzień jadę na TUV- przegląd będę wpisywał w dowód wszystko to co wymaga rejestracji w Niemczech mianowicie hamulce felgi gwint wydech fotele i dopiero wtedy w ładna pogodę nabiję parę kilometrów