Hahhahhahah.gdzie do swoich trupów tdi I SŁynnego bexa mało się nie zesrają, bo kupili ravenol albo, tarcze rottinger

Jebane czcigodne bexy turbo quattro w podwójnym eslajnie hahahhaha🤣🤣🤣
Wolnossace nowe V8 na rynek europejski?pawelosinski83 pisze:To mustang robi V8?? A nie Ford??2f2f pisze: ...
V8 robi jedynie Mustang, Lexus i Audi w całkowicie niepraktycznym R8.
...
Jeśli według Ciebie 3 marki robią V8 to słabiutka ta wiedza...
Obrazek
Nie skumał... Focus produkuje silnik 1.0, a golf produkuje silniki 1.4 ???2f2f pisze:Wolnossace nowe V8 na rynek europejski?pawelosinski83 pisze:To mustang robi V8?? A nie Ford??2f2f pisze: ...
...
Obrazek
Audi R8
Lexus LC500
Mustang GT
Ale chętnie poznam inne/nowe osobowe modele....Smialo nie krepuj się
Merc AMG nie ma w nowych osobowkach wolnossacego silnika V8pawelosinski83 pisze:Nie skumał... Focus produkuje silnik 1.0, a golf produkuje silniki 1.4 ???2f2f pisze:Wolnossace nowe V8 na rynek europejski?pawelosinski83 pisze:To mustang robi V8?? A nie Ford??2f2f pisze: ...
...
Obrazek
Audi R8
Lexus LC500
Mustang GT
Ale chętnie poznam inne/nowe osobowe modele....Smialo nie krepuj się
Jeśli zawęziłeś do "nowe, osobowe i na rynek europejski" to już inaczej sprawa wygląda
ale jest jeszcze np mercedes AMG, RS6, a skoro jako przykład osobowego podajesz R8 to mamy jeszcze kilka modeli ze stajni porsche, bentleya, jaguar, maserati, astona, koenigsegg, pagani i jeszcze pewnie bym mógł trochę nawymyślać (pisałem na szybko z głowy, więc może czegoś juz też nie robią...)
to teraz jeszcze wolnossące2f2f pisze: .....
Merc AMG nie ma w nowych osobowkach wolnossacego silnika V8
RS6 oczywiscie tez nie, podobnie Porsche
Jest jeden model Jaguara. Pozostale to niszowe marki, Maserati chyba ma i to wszystko
właśnie ja zmamówiłem do swojej zestaw naprawczy gruszki w ASO idzie z niemiec...bo strasznie ciężko chodziły...schockvvave pisze:kolego a standardowo jak tam klapy kolektora, gruszka pracuje> , jak chodzi cięgno,
u mnie i było fajnie widać i słychać jak to pracuje po dodaniu gazu tak ponad 4tys rpm