Hihi przyjacielu chyba sobie schlebiasz :) naprawdę mam co robić, a nie siedzieć i przeglądać komentarze jakiegoś zakompleksionego faceta nerdzika który powtarza w kółko to samo jak zdarta płyta. A żeby się podbudować po ciężkim dniu udziela się na forum ? Taki masz sposób na życie ?luk448 pisze:rampaw92, haha rozbawiles mnie. Tak 2600 postow i ciągle ich przybywa.Powtorze bo jak widze slabo śledziłeś te moje posty. W bbk jest fajny tylko dzwiek co pisalem nie raz. Poczytaj, posledz fora Audi, popytaj znanych tunerow w Polsce i na swiecie co mysla i co mowia o BBK. I nagle tyle osob się myli jak bardzo nieudana to konstrukcja tylko Ty masz racje.Ja nie popelnilem tego błędu zeby miec bbk zeby się przekonac jak zjebana to konstrukcja. 😁😁
Dla mnie to mozesz miec i koze pod maska 😁. Tobie nie musi sie podobac ani s4 b5 ani 2.7 biturbo.
Acha a co do "zakutych rzeczy" to mam tylko silnik. Ale przykro mi ze w skali apgar dostałeś 1 pkt bo byles tylko śliski.
[ Dodano: 2020-01-23, 13:04 ]
A i jest jeszcze jeden plus bbk-zobaczcie jakie wzbudza emocje 😁 az całe forum ożyło 😁.
To jest moje zdanie jak słusznie zauważyłeś i nie musi mi się podobać, dziękuje Ci za taką możliwość.
I daruj sobie kolejne posty bo i tak nie odpisze już !
Chociaż moglibyśmy tak długo :)