4.2V8 BBK Brak mocy przy starcie

4.2 / 3.0 / 2.9

Moderatorzy: buba, Mod-Team

lukaszBBK
Kontakt:

Post autor: lukaszBBK »

Wiadomo czym nowsze auto tym bardziej oszczędzają na materiale, z tym że pomiędzy tym rocznikiem różnica jest znikoma, tą drogą myślenia najlepiej żyć w epoce kamienia łupanego bo jest twardym materiałem. Co do oglądania się na ulicy za s4b5... ciekawe... wygląda jak stara a4b5 stara buda z molami w podsufitce, popatrz roczniki 2015 - i zobacz wykonanie, to nie opel
DobrzanskiS4B5

Post autor: DobrzanskiS4B5 »

lukaszBBK pisze:Wiadomo czym nowsze auto tym bardziej oszczędzają na materiale, z tym że pomiędzy tym rocznikiem różnica jest znikoma, tą drogą myślenia najlepiej żyć w epoce kamienia łupanego bo jest twardym materiałem. Co do oglądania się na ulicy za s4b5... ciekawe... wygląda jak stara a4b5 stara buda z molami w podsufitce, popatrz roczniki 2015 - i zobacz wykonanie, to nie opel
Za moją oglądają się cały czas . . . i nowe boją się porównywać na drodze :lol:
[ D O B R Z A Ń S K I ]
Andrzej67

Post autor: Andrzej67 »

DobrzanskiS4B5 pisze:Za moją oglądają się cały czas . . . i nowe boją się porównywać na drodze :lol:

To prawda mało jest odważnych :lol: i na pewno się oglądają :shock:
lukaszBBK
Kontakt:

Post autor: lukaszBBK »

DobrzanskiS4B5 myślę że za polonezem który ma 820hp się obejrzą, bo sam wygląd auta nie przyciąga wzroku chyba że jest to lambo
Jarek-LT

Post autor: Jarek-LT »

Moze oglądają się, - NIE PATRZĄ - bo głośno pryka. Bez pryku głowy nie obrócili by xxxx :mrgreen: :lol: :mrgreen:

PS. kupie motor BBK w nienagannym stanie.
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

za gówniarza jak się miało 1.9 TDi 200/380 to sie takie 4.2 w S4 opierdzielalo :) nawet na streetracing.pl byl tak dział gdzie sie to opisywało i 90% uzytkownikow nie widziala nic w tym zlego, a raczej uwazalo za norme ;)
rampaw92

Post autor: rampaw92 »

luk448 pisze:Masta_J, kurła ale to nie ja haha :mrgreen: ale bez zartow dla mnie to lukasz bbk i kosmita to ta sama osoba i pierdolenie jakie to kurva bbk jest przecudowne i my tu wszyscy racji nie mamy.A potem kurva te teksty"mechanik jestes miszczem" logi wyslalem kurła i odpisales i juz kolejne BBK jest sprawne i kurva cud,miod i orzeszki.I zyli dlugo i szczesliwie .Ja pierdole ale zenada koles
Luk448 przykre jest to że Twój zakuty nie ogarnia faktu, że ktoś może po prostu mieć satysfakcję z zabawy z takim silnikiem albo są inne powody dla którego sobie taki silnik wybrał a Tobie nic do tego. może ktoś postawił na dźwięk?
2600 postów na temat tego jaki BBK jest słaby... :) w każdym temacie na temat BBK tylko się czepiasz :) nie masz nic mądrego do powiedzenia to sobie daruj :)

[ Dodano: 2020-01-22, 22:45 ]
luk448 pisze:lukaszBBK, haha w Wartburgu .No to dziwnym tym s4 b5 jezdzies.Mowiac na temat przyciskow mam na mysli ze w nowszym aucie zastosowali gorsze jakosciowo materialy .Sam wyglad wnetrza napewno bedzie nowszy-to zrozumiale w koncu to nowsze auto.Oczywiscie ze s4 b5 to stare auto -miewa 20 lat i wiecej ale to auto z dusza,z tym czyms za ktorym ludzie ogladaja sie na ulicy.S4 b6 nie posiada tego czegos,buda a4 b6 jest taka nijaka ,nie powala niczym,nie przykuwa uwagi.
No a jeszcze jak ma ta kurve BBK pod maska to juz w ogole ch.uj w dupe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jak chcesz żeby ludzie się za Tobą oglądali to zrób sobie karocę :) dla mnie osobiście wizualnie b5 mega słabo w ogole mnie nie pociąga.
a w s4B6 uwielbiam te nadkola :) kto co lubi
Masta_J
Kontakt:

Post autor: Masta_J »

rampaw92 przykre jest to że Twój zakuty nie ogarnia faktu, że ktoś może po prostu mieć satysfakcję z pisania takich postów albo są inne powody dla których takie posty pisze a Tobie nic do tego.
Nie masz nic mądrego do powiedzenia to sobie daruj :)
Masta_J

`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
Mechanikkosmita

Post autor: Mechanikkosmita »

Niepotrzebnie sobie dogryzacie, jeden woli 2.7 inny za to 4.2, dla mnie temat do zamknięcia ;-)
rzeczy niemożliwe robię od ręki, na cuda trzeba chwilę poczekać
rampaw92

Post autor: rampaw92 »

Masta_J pisze:rampaw92 przykre jest to że Twój zakuty nie ogarnia faktu, że ktoś może po prostu mieć satysfakcję z pisania takich postów albo są inne powody dla których takie posty pisze a Tobie nic do tego.
Nie masz nic mądrego do powiedzenia to sobie daruj :)
Do Pana numer 2 w kwestii zakutego łba :)
Nie muszę być psychologiem żeby mieć pewność że skoro ktoś pisze 2600 postów na temat tego że BBK jest do dupy zdecydowanie ma problemy emocjonalne, chyba że jest mesjaszem silnika 2.7 BT :). Wiec zamiast ładować w samochód polecam wizytę u psychologa, inwestowani w siebie to najlepiej wydane pieniądze.

Różnica jest taka że ja wziąłem udział w dyskusji napisałem 2 posty i na tym poprzestaje, bo nie mam zamiaru się kopać z koniem.

Miłego dnia Panowie.

PS serio pomyśl o psychologu :)
prnit

Post autor: prnit »

Rafal84 pisze:za gówniarza jak się miało 1.9 TDi 200/380 to sie takie 4.2 w S4 opierdzielalo :) nawet na streetracing.pl byl tak dział gdzie sie to opisywało i 90% uzytkownikow nie widziala nic w tym zlego, a raczej uwazalo za norme ;)
Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz? jakie tdi? ścigałem sie z 335d moim s4 i szliśmy rowno...żadne 1,9 to nawet nie miało podejścia, miałeś kiedyś takie S4 albo je prowadziłeś czy tylko tak piszesz bo poczytałeś posty w internecie ? :lol: :lol: :lol:
S8 D4
luk448

Post autor: luk448 »

rampaw92, haha rozbawiles mnie. Tak 2600 postow i ciągle ich przybywa.Powtorze bo jak widze slabo śledziłeś te moje posty. W bbk jest fajny tylko dzwiek co pisalem nie raz. Poczytaj, posledz fora Audi, popytaj znanych tunerow w Polsce i na swiecie co mysla i co mowia o BBK. I nagle tyle osob się myli jak bardzo nieudana to konstrukcja tylko Ty masz racje.Ja nie popelnilem tego błędu zeby miec bbk zeby się przekonac jak zjebana to konstrukcja. 😁😁
Dla mnie to mozesz miec i koze pod maska 😁. Tobie nie musi sie podobac ani s4 b5 ani 2.7 biturbo.
Acha a co do "zakutych rzeczy" to mam tylko silnik. Ale przykro mi ze w skali apgar dostałeś 1 pkt bo byles tylko śliski.

[ Dodano: 2020-01-23, 13:04 ]
A i jest jeszcze jeden plus bbk-zobaczcie jakie wzbudza emocje 😁 az całe forum ożyło 😁.
Awatar użytkownika
Rafal84

prnit pisze:Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz? jakie tdi? ścigałem sie z 335d moim s4 i szliśmy rowno...żadne 1,9 to nawet nie miało podejścia, miałeś kiedyś takie S4 albo je prowadziłeś czy tylko tak piszesz bo poczytałeś posty w internecie ? :lol: :lol: :lol:
tak prowadziłem taki śmietnik, 335d ta... to 335d zepsute chyba było.
prnit

Post autor: prnit »

taaa zepsute z fabryki wyjechało bo miało wtedy 2 miesiące :lol: :lol: to chyba ty smietnikiem jezdziłeś jakimś a nie S4, nie mam co bajek opowiadać, miałem takie S4 przez prawie 2 lata i smieszą mnie internetowi hejterzy co nawet takim autem nie jezdzili a gadają zasłyszane pierdoły, ja to auto bardzo fajnie wspominam tak jak każde V8 które miałem a miałem takich aut 7
P.S widze ze wszystko na tym forum co nie jest 2,7biturbo jest z góry uważane jako śmietnik hehehehe a umówmy sie że 2,7 to juz stary kibel jest i niestety będzie podobnie awaryjny jak taki bbk bo lata lecą i robią swoje..tak samo jak dziś trudno znależć zadbane 1,8t bo więkoszość to już 20 letnie śmietniki..niestety taka prawda.
S8 D4
Awatar użytkownika
Rafal84

mozliwe ze s4b6 było zepsute, nie mówie ze nie, ale takiemu tdi, nawet s6v10 lache robiło swego czasu... wiec nie mowie ze nie, moze miales zdrowy model, 2.7 bit super elastyczne ale awaryjne, dinozaur.
ODPOWIEDZ