Witam wszystkich użytkowników.
Nazywam się Kamil i jestem ze Strzelec Opolskich, dołączam do was z racji faktu, że mam audi s4.
Co ciekawego o sobie mogę powiedzieć, to to, że naprawiam ciężarówki, jeżdżę na motocyklach i uwielbiam sportowe samochody, reszta pewnie wspólna z wami, bo w końcu trzeba być niezłym indywidualem, żeby kupić stare audi w cenie świeżego a do tego ze spalaniem 15l/100 😂
Pozdrawiam Was serdecznie!
Hej hej hello
Avant, póki co seria 265, mam go od niedawna, jak na razie stan techniczny ogarnąłem, czyli egt, n75, 2x dv, rozrząd, termostat, czujniki temp wody, olej 10w60 millersa, filtr k&n, kompletne uszczelnienie silnika (uszczelki dekli zaworów, zaślepki wałków, uszczelki napinaczy) wymiana oleju dyfra, reduktora, skrzyni, nowy zbiornik wyrównawczy, płyn chłodniczy itd 😉 w niedalekiej przyszłości leci na program coś a'la abt, czyli 320KM, ak47 wgrać.
Wizualnie wpadł zestaw dokladek maxtona, niedługo gwint i felgi 18 oz sporturizmo i czas pokaże co dalej;)
Wizualnie wpadł zestaw dokladek maxtona, niedługo gwint i felgi 18 oz sporturizmo i czas pokaże co dalej;)