Jakie perfumy męskie polecacie

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Rumcyk

Post autor: Rumcyk »

Kilka zapachów, które w ostatnim czasie mi sie spodobały:

perfumy Playboy - nie mialem do nich przekonania bo firma kojarzyła mi się raczej z tandetą, jednak zapachy bardzo dobrze utrzymują się na ciele oraz nie są duszące
Azarro Chrome - jak na tak świezy zapach utrzymuje się dość długo
oraz polubiłem zapachy Davidoffa.

Swoją droga jakie macie zdanie o feromonach? Widzialem ostatnio reklamę na pewnym portalu i tak się zastanawiam czy to działa czy nie....
Ostatnio zmieniony 2019-08-23, 08:51 przez Rumcyk, łącznie zmieniany 1 raz.
remik

Post autor: remik »

Nie przepadam za zamiennikami zapachów. Miałem kilka takich zamienników, jednak jakość ich odbiegała od oryginałów. Głównie chodzi tutaj o trwałość. NIektóre równiez jak porównywałem zapach z oryginałem, różniły się. Warto szukać promocji w perfumeriach online ( jak tutaj https://www.zapachymarzen.pl ) , dzięki temu ceny zapachów są o wiele niższe. W stacjonarnych perfumeriach faktycznie może być trochę drogo...

Lubię:
Hugo Boss botled
Paco Rabane 1milion
Armani Code
Jean paul gaultier Le male
Ostatnio również spodobał mi się Emporio Armani stronger
Ostatnio zmieniony 2019-04-12, 07:39 przez remik, łącznie zmieniany 1 raz.
luk448

Post autor: luk448 »

Niestety takze perfumerie typy Iperfumy maja Swoje "linie produkcyjne" w Wolominie lub w Wolce Kosowskiej wiectrzeba uwazac na to co w sieci jest sprzedawne.Niestety mega duzo podrobek na rynku.Co do zapachow to jak juz pisalem polecam
Bleu de chanel
Versace Eros
One milion from Paco
clint

Post autor: clint »

Od wczoraj zaczynam przeprowadzać eksperyment z Pheromone essence bo również jestem ciekaw ich działania. Ogólnie kiedys wydawało mi się, ze jest to jedna wielka bujda, jednak potem poczytałem sobie kilka artykułów biznesowych i w wielu z nich była sugestia o tym aby spróbować feromonów bo ponoć mają dobre działanie na inne osoby. No coż, zobaczy się. Wczoraj dwie osoby zwróciły mi w pracy uwagę jak ładnie pachnę chociaż zapach jakiego używam jest taki sam od lat.
edies
Kontakt:

Post autor: edies »

No ale przecież wspomniałeś że użyłeś nowego to może dlatego?
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

BRUTAL
clint

Post autor: clint »

Niezupełnie. Pheromone essence są zupełnie bezzapachowe, znaczy maja jakiś tam zapaszek ale jest niewyczuwalny z odległości i bardzo neutralny. Wczoraj jak zwykle psiknąłem się swoimi Paco rabanne oraz dodałem do nich trochę Pheromone essence. Tak aby podbić zapach. Zgodnie z instrukcją jednak kropla w okolice nadgarstków i jedna za uszami. Ogólnie wydaje mi się, ze w działaniu feromonów dużo daje sama świadomość tego, że się ich używa. Czuję się bardziej pewny siebie i może to również wpływa na inne osoby.
Masta_J
Kontakt:

Post autor: Masta_J »

Ja się czuję bardziej pewny siebie bez tego i to działa.
Masta_J

`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
ODPOWIEDZ