Dla mnie to jakaś masakra i wstyd teraz się e nowej esce będzie pokazać
Nowe audi S4/S6/S7
Nowe audi S4/S6/S7
Rozumiem że wraz z wprowadzeniem nowych modeli audi S4/S6 i S7 forum zmienia nazwę na kopciuch sport audi
chyba że copart i ściąganie rozjeb(*@* z hameryki zostaje bo tam wsadzają do esek normalne silniki.
S8 D4
Niedawno o tym czytałem - to zakrawa na jakiś żart, szkoda że mało śmieszny.
W ogóle mam wrażenie, że Audi od jakiegoś czasu zmierza w dziwnym kierunku. Stylistycznie nowe modele są delikatnie mówiąc dyskusyjne, wnętrza kliniczne i przesadnie, aż na siłę futurystyczne, a paleta silnikowa to jakaś kpina
Jeśli firma utrzyma ten kurs, to bardzo szybko przestanie się liczyć w segmencie premium, chyba że o to włodarzom chodzi
W ogóle mam wrażenie, że Audi od jakiegoś czasu zmierza w dziwnym kierunku. Stylistycznie nowe modele są delikatnie mówiąc dyskusyjne, wnętrza kliniczne i przesadnie, aż na siłę futurystyczne, a paleta silnikowa to jakaś kpina
Jeśli firma utrzyma ten kurs, to bardzo szybko przestanie się liczyć w segmencie premium, chyba że o to włodarzom chodzi
-
marcin8585
-
marcin8585
Nie rozumiem myslenia tych inzynierow w sumie pewnie ksiegowych . Nawet w autach uzytkowych kto ma w dupie gwarancje to ciągnie z hameryki zestawy napedowe badz cale auta z silnikami benzynowymi . Bo to co sie odpierdala z dieslami to jest koszmar.
Niektore aso maja na magazynie kompletne silniki w zapasie taki biznes z tymi dieslami 😥
Ja obecnie nie wyobrażam sobie auta ktorym mialbym na codzien jezdzic badz pracowac z silnikiem diesla
Niektore aso maja na magazynie kompletne silniki w zapasie taki biznes z tymi dieslami 😥
Ja obecnie nie wyobrażam sobie auta ktorym mialbym na codzien jezdzic badz pracowac z silnikiem diesla