Spekulacje zwykle sie potwierdzaja [co do silnika].
A co do wygladu, to mi sie wydaje, ze nie macie sie czym sugerowac. Na zdjeciach to ewidentnie buda S4 B8, wydaje mi sie, ze RS4 B8 bedzie jednak inaczej wygladac...

RS4 B8
Tylko jeden logicznie myślący się znalazł.Flyer pisze:Spekulacje zwykle sie potwierdzaja [co do silnika].
A co do wygladu, to mi sie wydaje, ze nie macie sie czym sugerowac. Na zdjeciach to ewidentnie buda S4 B8, wydaje mi sie, ze RS4 B8 bedzie jednak inaczej wygladac...
Co do silnika to dobrze jakby coś innego wsadzili niż już trochę podstarzała jednostka 4.2 co nie zmienia faktu że jest bardzo sympatyczna.
Z drugiej strony też nie widzę 4.0 w RS4 bo co wszystkie RS miałyby mieś ten sam silnik? głupio trochę.
3.0 V6... nie przesadzajmy na S4 może być ale nie dla RS. Najlepiej jakby dali jakiś nowy silnik V8 o pojemności 3.8 litra z turbo albo nawet biturbo i byłoby nowocześnie i fajnie.
Co to Audi nie stać na zrobienie takiego silniczka? Audi potrafi zrobić bardzo dobre silniki trochę mogliby na tym stracić ale prestiż by się zwiększył.