Witam wszystkich forumowiczów

Jesteś Nowy ? Daj nam znać :) i pokaż swój samochód

Moderatorzy: buba, Mod-Team

mflow

Witam wszystkich forumowiczów

Post autor: mflow »

Witajcie,

Dołączyłem do forum, bo wymarzyłem sobie, że w 2019 kupię RS6 C5 Avant. Nie mam doświadczenia z tego typu autami, więc już teraz zacząłem studiować to, co można znaleźć w Internecie.

Liczę na waszą pomoc forumowicze.

Pozdrawiam
Maciej
WojtasTaba

Post autor: WojtasTaba »

Cześć :)
Awatar użytkownika
pawelosinski83

Re: Witam wszystkich forumowiczów

Post autor: pawelosinski83 »

mflow pisze:Witajcie,

...kupię RS6 C5 Avant ... Nie mam doświadczenia z tego typu autami....
No to odważnie, powodzenia ;-)
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

Siemka. Myśle, że tutaj brak doświadczenia z tego typu autami możesz zasypać taczkami forsy. :mrgreen:

A tak na serio jak będziesz kupował takie auto to musisz go porządnie przetrzepać, wybrał bym się do specjalisty i zapłacił te 1000 zł nawet aby wiedzieć na czym stoje.
luk448

Post autor: luk448 »

No czesc
mflow

emay pisze: A tak na serio jak będziesz kupował takie auto to musisz go porządnie przetrzepać, wybrał bym się do specjalisty i zapłacił te 1000 zł nawet aby wiedzieć na czym stoje.
Oczywiście, że tak zrobię emay. Nie odważę się podjąć decyzji w pojedynkę nawet jakbym tysiące stron przeczytał w Internecie o tym aucie. Problem się pojawia, żeby znaleźć zaufane osoby, profesjonalistów z bogatym doświadczeniem w tego typu autach. Wyczytałem, że np. ECU Project może być dobrym pomysłem na przegląd przed zakupowy (i ewentualne dalsze serwisowanie), ale co w przypadku, gdy auto jest w drugim końcu Polski albo za granicą? Wtedy o wiele trudniej będzie o rzetelne sprawdzenie stanu auta. Jest parę dylematów i pytań, ale nie będę poruszał tego w tym miejscu.
marcin8585

Post autor: marcin8585 »

Wrazie w wal z pytaniami na priva podpowiem co moge sam serwisuje swoje auto i cos tam wiem o ryskach, ewentualnie moze jak cos blisko mnie by bylo pomoc w ogledzinach
mflow

marcin8585 pisze:Wrazie w wal z pytaniami na priva podpowiem co moge sam serwisuje swoje auto i cos tam wiem o ryskach, ewentualnie moze jak cos blisko mnie by bylo pomoc w ogledzinach
Super. Dziękuje za zaoferowanie wsparcia. Na pewno będę dawał o sobie znać.
ODPOWIEDZ