S4 B5 2.7 sedan by [DOBRZAŃSKI]
-
SID pisze:no i też aby było więcej miejsca na górze na instalacje gazowąPapol pisze:Tak zwany glonojad bo wciaga z ulicy caly syf

Co do filtrów na dole to nie będą miały aż tak żle:
-nadkole pełne
-osłona pod silnik
-chowają się w zderzaku
Plusem będzie bezpośredni nawiew chłodnego powietrza z bocznych kratek zderzaka,jak to wyjdzie zobaczymy...
[ D O B R Z A Ń S K I ]
-
Nie stać mnie na takie diamentyMaDmAx pisze:[url=https://images91.fotosik.pl/71/1dc63dfd76a5cd79.jpg]Obrazek[/URL]
Kiedy wjeżdżają ?
[ Dodano: 2018-11-10, 01:15 ]
Tym miłym akcentem kończymy z cześciami THE-tuner do tego auta ...chyba

[ D O B R Z A Ń S K I ]
-
Listwa jak listwaimhotet pisze:te diamenty sa bezsensu wstaje to później niż słońce w Finlandii i trzeba dmuchac 3 bary zeby jechało.
Ja tam jeszcze widze pare fajnych gadgetów w THE dla Ciebie :D
ten regulator jest 4Bar ? Ma ta listwa jakies super ficzery ? Ile koni dodaje ? :D

Regulatory wkłada się dwa 4barowe
[ D O B R Z A Ń S K I ]
-
problem jest taki z tym paliewm 100 ze auto przyjmie więcej zapłonu ale zaraz bedzie 1000st egt ;) wiec albo ecu zacznie podlewac i obetnie zapłon albo ktos wyłaczy security w sofcie i długo nie pojezdzi..
szkoda ze ethanol nie jest tu powszechnie dostępny bo to sie duzo bardziej nadaje na takie moce..
szkoda ze ethanol nie jest tu powszechnie dostępny bo to sie duzo bardziej nadaje na takie moce..
Bez przesady, ja zrozumiałem chociaż wcześniej nie wiedziałem, jak taki hydroshield wygląda.MaDmAx pisze:[url=https://images89.fotosik.pl/71/6c53e8f8f6a56cbf.jpg]Obrazek[/URL]atom1 pisze:hydroszildy na stozki i kaluże nie starszne, no chybaze ma byc ubotem :D
1 pytanie do wujka google i już wszystko wiem